Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Håndspil

Vores sortiment af håndspil, vægspil, snekkespil samt trailerspil. Vi har også et håndspil til reb. Kontakt os gerne for vejledning til at finde det rigtige spil til din opgave.

Håndspil til manuelle løft

Håndspil er et værktøj der anvendes til manuelle løfteopgaver og trækning af lette til mellemstore emner. Det er et praktisk redskab der giver dig mulighed for at håndtere og flytte byrder på en sikker og kontrolleret måde. Et håndspil har typisk et håndsving, der er forbundet med enten en stålwire eller et reb. Med håndsvinget trækkes eller løftes lasten.

Forskellige typer håndspil

Håndspil findes i forskellige modeller, størrelser og kapaciteter afhængigt af den specifikke anvendelse. De kan bruges til en lang række formål og findes ofte på byggepladser, i værksteder, i produktionshaller, i fabrikker etc. Her på vores website finder du blandt andet rustfri håndspil, trailerspil og håndbetjent snekkegear spil.


Spillene fås i kapaciteter fra 50 kg og helt op til 5 ton. Det er vores wire snekkespil der kan løfte/trække op til 5 ton, hvortil der anvendes 16 mm stålwire. Vores mindste håndspil er af typen WA 50, WA 100, denne er kompakt, støjsvag og velegnet til lettere byrder.

Nogle håndspil er til vægmontering som for eksempel håndspil type 220, en pladsbesparende løsning, der foretrækkes i mange typer industrier til en bred vifte af løfte og trække opgaver. Andre spil tillader montering i gulvet, dette gælder blandet andet vores snekkespil WW.

Håndspil kan bestilles direkte i vores webshop. Bemærk, at stålwire eller reb til håndspil købes separat. Har du brug for mere kraft, så kan vi anbefale vores elektriske spil og snekkespil, der findes under kategorien ”elspil”.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter