Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Hjulsurring

Hjulsurring til autotransport

På denne side finder du vores udvalg af hjulsurringer. Hos CERTEX Danmark A/S tilbyder vi både de bedste produkter og den bedste rådgivning. Så hvis du er det mindste i tvivl om, hvad du skal bruge så tøv endelig ikke med at kontakte os. Nedenfor kan du blive klogere på, hvad hjulsurringer er og hvad de bruges til.
 

Hvad er hjulsurringer?

Hjulsurringer, også kendt som ladspændebånd eller surringsstropper, er stærke, holdbare bånd eller remme, der bruges til at fastgøre og sikre laster under transport. De er normalt lavet af højstyrke nylon eller polyester og er designet til at modstå de enorme belastninger, der opstår under kørsel, bremsning og acceleration. Hjulsurringer findes i forskellige længder og bredder for at imødekomme forskellige laststørrelser og -former.

Hjulsurring bruges særligt, når man skal fastgøre biler, der skal transporteres på trailere eller på lastbiler.

Vores hjulsurringer består af to dele. I den lange del er der monteret en ring eller en wirekrog, imens der i den korte ende er monteret en skralde med en wirekrog.
 

Sådan bruges hjulsurringer

Placér bilen korrekt på det køretøj der skal fragte den. Hjulene skal være i de dertil beregnede positioner, og bilen skal være centreret på køretøjet for at opretholde balancen. Brug hjulsurringer af passende styrke til den påtænkte opgave. Dan en ”løkke” omkring hjulet på den bil der skal transporteres med den lange strop. Identificér surringspunkterne på køretøjet der skal fragte bilen, og fastgør hjulsurringen i disse. Surringspunkterne er som regel lavet af stærkt metal og designet til at modstå de kræfter, der opstår under transport.

Stroppen strammes derefter godt til med skralden, så bilen både står fast og ikke kan bevæge sig under transporten. Tjek regelmæssigt før og under transporten, at hjulsurringen er intakt og korrekt fastgjort.

 

Find alt hvad du skal bruge til lastsikring hos CERTEX Danmark A/S

Hos Certex har vi rigtig mange års erfaring inden for løfteudstyr herunder surringsbånd af alle slags og lastsurring helt overordnet. Hos os får du altid de bedste produkter og ikke mindst den bedste service. Vores dygtige fageksperter sidder altid klar til at hjælpe dig så du får lige præcis den type løfteudstyr du leder efter.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter