Filtre & underkategorier

Show results

Kædesurring

Kædesurring - når emner skal sikres under transport

Hos CERTEX Danmark A/S finder du det bedste udvalg af kædesurringer og bindebjørne til sikring af alt slags last. Find det rette udstyr her, eller kontakt os gerne for yderligere vejledning.

Kædesurring er en metode man benytter til at sikre gods som skal transporteres på en lastbil, en trailer, et skib eller andet transportmiddel. For at kunne surre godset godt fast, er det nødvendigt at transportmidlet er udstyret med de rette surringspunkter eller surringsbeslag.
  

Lastsikring med kæde

Til dette skal du bruge en kædesurring i en ønsket længde, det kan enten være en stålkæde eller en syntetisk surringskæde, som er monteret med kroge i begge ender. Fordelen ved en syntetisk surringskæde er først og fremmest vægten: den er Vores POWERTEX kædesurringssæt er lavet i en klasse 8 kortleddet rundstålskæde. Der fås også langleddet kæde til surringsformål. De kroge vi anvender i enderne af begge kædetyper, er med sikkerhedspal, så krogen ikke slipper utilsigtet.
 

Stramning af kæden

Til opstramning af kædesurringen skal du bruge en kædestrammer. Vores POWERTEX kædestrammer er forsynet med opkorterkroge med sikkerhedsstifter, så kæden ikke glider ud af krogen under stramningsprocessen.
 

Beskyttelse af godset

Ved surring med kæde kan godset blive beskadiget, hvis kæden kommer i berøring med byrden, og der kan med fordel anvendes forskellige former for beskyttelse. Hvilken type beskyttelse man skal vælge, afhænger af hvor og hvordan kæden kommer i kontakt med emnet.

Kontakt os gerne for yderligere vejledning.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter