Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Kædestrammere

Kædestrammere til stramning af surringskæde

Kædestrammere kaldes også af og til for bindebjørne. De bruges til stramning eller spænding af surringskæder, wire eller reb. Stramning af kæde er særligt brugt ved fragt af emner på en lastbil eller trailer, når du skal sikre dine emner mod at falde af køretøjet under transport, eller når man skal spænde elementer sammen under byggeprocesser.
 

Sådan ser en kædestrammer ud

En kædestrammer kan variere lidt af udseende, men den består af en krop, som er den centrale del af strammeren, og denne er ofte lavet af stål for at kunne modstå stor belastning. Derudover har den en spindel eller en skrue, som er den rotérbare del som man drejer på for at stramme eller løsne kædestrammeren. I begge ender af kædestrammeren er der kroge eller øjer, hvori man kan fastgøre de emner man ønsker at stramme eller spænde op (kæde, wire eller reb).
 

Sådan bruges en kædestrammer

Fastgør kæden, wiren eller rebet i kædestrammerens øjer eller kroge. Har krogene sikkerhedsstifter trækkes disse tilbage før kæden anbringes i krogen. Drej derefter spindlen eller skruen med håndtaget, for på den måde at stramme kæden (eller det emne du vil stramme op) godt til. Kædestrammeren skal altid fungere i en lige linje, og må ikke bruges til løft. Overbelast aldrig strammeren ved at bruge andre midler til stramningen end de originale dele strammeren består af. Vær forsigtig når du løsner strammeren, da den kan slå tilbage. Tjek løbende, at kæden (eller wiren eller rebet) stadig er strammet godt til under transport.
 

Når kæden skal løsnes, fjernes/åbnes låsemekanismen, og spindlen drejes i modsat retning indtil kæden er løs nok til at kunne afmonteres.

Find din kædestrammer her, vi har flere modeller at vælge imellem.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter