Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Surringsbeslag

Vipbare surringsbeslag til påsvejsning bruges mest i transportverdenen ved fastsurring af gods og byrder, på forskellige transportmidler som f.eks. lastbiler, trailere og skibe, eller på bolværk og meget mere. Denne type surringsbeslag er normalt fastgjort til køretøjets eller skibets overflade ved hjælp af svejsning, og bruges som fastgørelsespunkter, hvori surringsudstyr som surringskæde og surringsstropper kan fastgøres for at sikre lasten, og forhindre den i at flytte sig utilsigtet under transport. Denne type surringsbeslag giver et stærkt og pålideligt forankringspunkt for surringsbånd og surringsstropper.
 

Før installation

Før installation af beslaget skal overfladen være rengjort og fri for rust eller andet snavs, og området skal være jævnt. Placér beslaget på den ønskede placering på transportmidlet, og markér tydeligt hvor placering skal være. Svejs dernæst beslaget fast på overfladen ved hjælp af passende svejseteknik og -udstyr. Svejsningen skal være stærk og sikker.
 

Surringsbeslag D-ring

Surringsbeslag formet som et D kaldes D-ringe. De fås med både enkelt og dobbelt ring, så der kan surres i to retninger i det samme punkt. De er fremstillet af sænksmedet eller smedet ring, og bøjet stålplade. De kan svejses på dækket af et fartøj og bruges som surringspunkter til at sikre biler, trailere og al slags last med kæde- eller båndsurring. Vi tilbyder D-ringe med MBL 4 ton (velegnet til hjulsurring), 20 ton, 36 ton, 50 ton og 67 ton.

Det er vigtigt at følge relevante sikkerhedsstandarder og retningslinjer for at sikre, at beslaget og surringsudstyret bruges korrekt, for at forhindre ulykker og skader under transport. Surringsbeslag skal også regelmæssigt inspiceres for eventuelle tegn på slid eller beskadigelse, så det forbliver sikkert og pålideligt at bruge.
 

Inspektion og eftersyn

CERTEX Danmark udfører inspektion og eftersyn af disse beslag, samt alle andre former for surrings- og løftegrej. Kontakt os for at booke tid til et eftersyn!

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter