Produktregistrering i Certmax | © CERTEX Danmark A/S

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

Effektiv online styring af dit løftegrej


Når du indgår en serviceaftale omkring det årlige lovpligtige eftersyn af kraner og løftegrej med CERTEX Danmark får du, som en del af eftersynet, adgang til dine rapporter via et login til vores online service database, CertMax+.

CertMax+ er et sikkert softwaresystem, som anvendes af CERTEX Danmark til at styre certificeringer af løftegrej. Som bruger kan du genskabe rapporter og certifikater i realtime fra hvilket som helst sted, da systemet er tilgængeligt via internettet, hvilket fjerner behovet for dyre papir baserede systemer og forhindrer potentielle fejl.

 

Sådan virker CertMax+


 • Dit løftegrej forsynes med en radiofrekvensindikator (RFID-chip) eller unikt serienummer
 • RFID-chippen identificerer det enkelte produkt
 • Når RFID-chippen scannes med en RFID-læser, indentificeres løftegrejet i databasen og giver dig alle relevante oplysninger på din pc, smartphone eller tablet.
 • Alle informationer lagres i vores centrale database.

   

Det får du med CertMax+


Anvender du CertMax+, er du til enhver tid klar til den årlige audit, på den tid det tager dig at klikke på ”print”. CertMax+ gør det muligt at bruge radiofrekvens- identifikation (RFID) til at identificere og overvåge sit udstyr.

Med CertMax+ får du:

 • Online service database
 • Fuldt overblik over alt dit løfteudstyr
 • RFID-mærket løfteudstyr
 • Online adgang til inspektionsrapporter, testcertifikater og evt. oplysninger om sikker anvendelse via pc, tablet og smartphone
 • Gratis når du har en serviceaftale med os

For at tilgå servicerapporter fra før 1. marts 2019
Log på CertMax+

For at tilgå servicerapporter fra efter 1. marts 2019
Log på vores nye CertMax+

 

Produktcertifikater omgående


Vi tilbyder et online arkiv system, hvorfra du selv kan se og udskrive dine certifikater fra en webside med eget login og password. Det er en løsning der er både nem, billig og overskuelig. Du kan som kunde hos CERTEX Danmark ligeledes se, hvornår dit hejse- og løfteudstyr skal have foretaget et lovpligtigt kontroleftersyn og recertificering. Vi glæder os til at byde dig velkommen i CertMax - du skal blot kontakte vores salgsafdeling på telefon eller mail for at høre nærmere om dine muligheder for at blive en del af CertMax.

For at tilgå produktcertifikater fra før 1. januar 2020 
Log på CertMax

For at tilgå produktcertifikater fra efter 1. januar 2020 
Log på vores nye CertMax+
 


Få adgang til CertMax+

Med CertMax+ får du adgang til at se dine certifikater og eftersynsrapporter online.