Filtre & underkategorier

Show results

Lastsurring

Lastsurring – til sikring af gods under transport

Lastsurring, også kendt som lastfastgørelse, fastgørelse eller lastsikring af gods, refererer til processen med at sikre en last eller gods på et køretøj som lastbil, trailer eller andet transportmiddel. Lastsurring anvendes for at forhindre, at godset eller lasten forskubber sig, eller falder af køretøjet under transport, og derved skaber farlige situationer for dig selv, andre personer eller beskadiger andre dele af lasten eller køretøjet under transporten.

Der findes forskellige metoder og udstyr til lastsurring:
 

Lastsurring/Surringsstropper

Disse består oftest af to-delte enheder (fås også endeløse), hvor den ene del består af et langt stykke bånd med en wirekrog eller skinnebeslag i den ene ende, og den anden del af et kortere stykke bånd forsynet med en wirekrog i den ene ende og en skralde til opstramning af surringen i den anden ende. Båndmaterialet i vores POWERTEX surringer er fremstillet af robust polyester, som er modstandsdygtig overfor UV-stråler, de fleste mineralsyrer samt vand.
 

Hjulsurring

Denne surrings strop består også af to dele, men her er den lange part monteret med en ring i den ene ende, så man kan danne en ”løkke” med stroppen, som lægges omkring hjulet på det køretøj som skal fragtes. Stroppen surres derefter fast med den korte del af hjulsurringen, som er monteret med en wirekrog til fastgørelse i et surringspunkt og en skralde til faststramning af det køretøj der skal fragtes.
 

Surringspunkter

Disse er faste punkter på køretøjet, såsom surringsøjer eller surringsbeslag, hvor surringsstropper eller -kæder kan fastgøres sikkert.
 

Korrekt lastsurring

er vigtig for at opretholde sikkerheden og stabiliteten under transport af gods. Det hjælper med at forhindre lasten i at glide, vælte, falde af eller på anden måde bevæge sig utilsigtet. Med korrekt lastsikring minimeres risikoen for skader på varer, gods, køretøjet og endog trafikulykker. Sørg for at bruge den korte og lange del korrekt, når du bruger en delt surring. Hvis den korte eller lange del bruges forkert, vil værdierne på labelen være forkerte. Det anbefales at konsultere lokale myndigheders forskrifter eller søge professionel vejledning for at sikre overholdelse af lovgivningen og sikker transport af gods.

Du finder udførlige brugsanvisninger på dansk og engelsk ved alle vores POWERTEX surringer her på siden, samt hvis ønsket på flere andre sprog. Kontakt os herom.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter