Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Containernet

Containernet fås i forskellige udførelser, alt efter hvilket formål det skal bruges til. Det være sig med hensyn til maskestørrelser, fastgørelsesmuligheder, tæthed, modstandsdygtighed og UV-bestandighed. Vi tilbyder et containernet til lastbiler, som har en maskestørrelse på 45 mm, samt et mere finmasket net som kan holde helt små emner på plads i traileren/lastbilen.
Husk at beregne et vist udhæng når du bestiller containernet. Vi anbefaler et presenningsudhæng på ca. 25 cm til installationer som trailerpresenninger, og endnu mere ved net på lastbiler.
 

Derfor skal du bruge net på containere

Det er et lovkrav at sikre sin last af gods under transport, også når det foregår i en åben container, og dertil er containernet et godt valg. Korrekt anvendt sikrer finmaskede containernet, at mindre, løse småting som papir, grene og deslige ikke flyver af når det transporteres i trailere og eller forefindes på byggepladser, og net med større maskestørrelser kan godt sikre lidt større emner mod at falde af lastbiler. Usikret eller utilstrækkeligt sikret gods er en tilbagevendende årsag til alvorlige trafikulykker, når dele af godset flyver af lastbiler, eller falder ned på utilsigtede steder på byggepladser.

Finder du ikke et containernet

som passer til dit behov, så kontakter du os bare, så finder vi en løsning til dig!

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter