Labels på surring | © CERTEX Danmark A/S

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

Hvad betyder de forskellige labels


Alle vores surringer er forsynet med tre eller fire labels, alt efter om det er et r-pet produkt eller ej, Hver label indeholder god og nyttig information. I denne artikel finder du detaljeret beskrivelse af hvad informationerne på hver label betyder.

Den blå label

Den blå label på din surring indeholder vigtig information, som det er godt at kende til og forstå. Labelen er en nødvendig del af surringen, idet surringen ikke kan godkendes hvis labelen mangler eller er blevet ulæselig, og du bør heller ikke anvende produktet hvis labelen går tabt mellem to eftersyn.

I denne oversigt beskriver vi hvad de forskellige oplysninger står for, og hvordan du her kan følge med i hvornår dit produkt er blevet efterset og dermed godkendt sidst.

Den del af labelen, som er ovenover den gennemgående stiplede linje for oven på billedet, er syet ind mellem surringens bånd og dermed skjult for dig. Hvis labelen bliver rykket af, vil denne del altid være tilbage på surringen. Dette betyder dog ikke, at din surring fortsat kan bruges, men at produktet stadig kan spores.

Det betyder oplysninger på den blå label:

1: Model betegnelse.
2: SHF står for Standard Hand Force, hvilket betyder standard håndkraft.
3: STF står for Standard Tension Force, som betyder standard stramningskraft eller spil kraft, baseret på det niveau hvor stramningsredskabet er blevet testet da det blev designet til friktionsmæssig fastsurring.
4: Forlængelse af båndet.
5: Båndets materiale.
6: LGF: Længde i mm af tamp (korte del) på håndtag.
    LGL: Længde i mm af løst bånd.
7: LC betyder Laching Capacity og det er produktets surringskapacitet.
8: Produktionsår.
9: Batch No. er producentens sporingskode.
10: Serienummer er det unikke sporingsnummer.
11: Advarsel: Ikke for løft eller træk.
12: Nummer og del af den europæiske standard EN 12195-2.
13: Producentens eller leverandørens navn eller logo og hjemmeside adresse.
14: Eftersynskalender med år og måned angivelse. År starter altid med året efter produktionsår.
15: Dette symbol indikerer, at produktet er en del af vores Aspire range™ sortiment. Polyesterfiberen er lavet af genanvendte PET-flasker r-PET, hvilket reducerer CO2-fodaftrykket betydeligt sammenlignet med traditionel polyester.

POWERTEX surrings blå label

To hvide labels

Under den blå label finder du to hvide labels. Den ene indeholder anbefalede/frarådede anvendelser af din surring, samt hvilket temperaturinterval din surring kan anvendes i. QR-kode fører dig direkte til vores online brugsanvisninger for alle vores POWERTEX produkter.

På bagsiden af denne label er der vist hvordan du fører båndet korrekt ind i skralden, så du kan stramme surringen til med den, samt hvordan du efterfølgende løsner båndet igen.

Vi anbefaler altid at bruge kant/hjørnebeskyttelse ved brug af surringer.

Aspire range™ label
Den anden hvide label fortæller, at produktet er delvist fremstillet af genbrugsmaterialer, for at reducere CO2 aftrykket mest muligt. Læs mere om vores Aspire range sortiment her.

3 hvide labels på Powertex surringerE-mail  Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at sende os en besked, så hjælper og rådgiver vi gerne.

[hubspot]

Læs mere om lastsikring med surringer

og se hvad lastsikringen skal kunne modstå.