Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Vakuum slangeløfter

FORCE-LIFT® vakuum slangeløfter er udviklet på baggrund af årtiers erfaring inden for vakuum teknologi, og den er også kendt under betegnelsen vakuum slangehejs. En slangeløfter fungerer ved hjælp af vakuum, og støjer derfor minimalt under brug. 
 

Vakuum slangeløfter type FORCE-LIFT®

FORCE-LIFT® vakuum slangeløfteren har den unikke egenskab, at den tilpasser sig operatørens bevægelser og ikke omvendt. Denne funktion kaldes ”Natural Motion Control” og giver dig instinktiv kontrol over vakuum slangeløfteren. FORCE-LIFT® er let, hurtig og effektiv i brug, og den er udviklet til brug ved ega – ensidigt gentaget arbejde, det vil sige arbejde, hvor du skal foretage de samme løft mange gange i løbet af en dag. Det kan være på et lager, i et transport- og logistikcenter, i fødevareindustrien eller i fremstillingsindustrien. Denne model har en løftekapacitet på maks. 75 kg, og den er enhåndsbetjent via det ergonomiske betjeningshåndtag, som både kan betjenes med højre og venstre hånd. Du kan således nemt skifte arbejdsstilling i løbet af dagen. 
 

Vakuum slangeløfter type FORCE-LIFT | 2

Har du brug for lidt højere løftekapacitet, findes der en slangehejs model som er kraftigere – den hedder FORCE-LIFT | 2 slangeløfter, og den har en maks. løftekapacitet på 300 kg. Den er to-håndsbetjent via et indstilleligt betjeningshåndtag, og dette håndtag kan nå op på en armlængde på 500 mm. Denne model er især anvendelig i ekspeditionsom­råder til ind- og udlevering af varer, på lagre ved udpakning og pakning af gods, og den er ideel til ordreplukning og palletering.

Byrden frigives nemt med det integrerede quick-release system, som afbryder luftforsyningen i slangen, når denne aktiveres. 
 

Sugefødder til vakuumløftere

Til begge modeller findes der et stort udvalg af sugefødder, afhængig af hvilken type gods du skal løfte. Der findes sugefødder til løft af emner med porøse overflader, med lufttætte overflader, samt til løft af dunke og tønder. Du skifter nemt mellem de forskellige sugefødder via lynkoblingsfunktionen.
 
Kontakt os gerne - så hjælper vi dig med at konfigurere præcis det slangehejs der passer bedst til dit behov!

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter