Artikler om stålwire

Værd at vide om stålwire

Hvordan vælger jeg den rigtige stålwire til opgaven? Hvordan måler jeg wirediameteren? Hvordan vedligeholdes stålwire? Disse og mange flere spørgsmål har vi besvaret for dig i vores artikler om stålwire. Informationerne kan være nyttige for dig som arbejder med stålwire eller indkøber stålwire til din virksomhed. Hvis du har brug for at have viden om stålwire lige ved hånden, så har vi også udarbejdet en udførlig guide, hvor du kommer i dybden med sikkerhedsinstruktioner og information om brug og vedligehold af stålwire. Stålwire guiden kan downloades gratis.

Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med en specifik løfteopgave eller blot hjælp til at indkøbe den rette stålwire, så hjælper vi dig gerne. Udfyld en af vores kontaktformularer for at komme i kontakt med vores team, eller ring til os på tlf.: 74541437.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Artikel
Teknisk beskrivelse af stålwire

Hvordan er en stålwire opbygget? Find ud af det i denne artikel, hvor vi også kommer ind på slåningstyper, rotationsfri wire og brudlast.

›› Læs artiklen

Artikel
Overvej dette før valg af stålwire

Hvordan vælger jeg stålwire? Disse 10 spørgsmål kan hjælpe dig med at finde frem til den stålwire der passer til dit behov.

›› Læs artiklen

Artikel
Installation af stålwire

Her finder du tip til, hvordan du afvikler stålwiren fra emballagen, råd om tilslutning og indkøring, og hvordan du klipper stålwire, hvis det er nødvendigt.

›› Læs artiklen

Artikel
Værd at vide om wirestropper

Bliv klogere på wirestropper og wireslings, længdetolerancer, typer af endefittings og få overblik med vores belastningstabeller.

›› Læs artiklen

Artikel
Wirediameter og tolerancer

Hvordan måler jeg wirediameteren korrekt? Få svar på spørgsmålet og læs desuden mere om wire tolerancer og wire til almene formål og personløft.

›› Læs artiklen

Artikel
Kassationskriterier for stålwire

Hvornår skal stålwire kasseres? Stålwire skal efterses regelmæssigt og inspektionen kan afklare om wiren fortsat kan bruges eller den skal kasseres.

›› Læs artiklen

ROPETEX - vores eget stålwire brand

Udvalgte ROPETEX stålwirer

ROPETEX er vores eget stålwire brand, som produceres i udvalgte produktionscentre.
ROPETEX wirer komplimenterer vores top-brands og de fås i kategorierne standard stålwire, PVC-coatede stålwire og rustfri stålwire.


E-mail  Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at sende os en besked, så hjælper og rådgiver vi gerne.

[hubspot]

Forlæng levetiden på dine stålwirer
ROPETEX smøremidler

Download guide

Brug og vedligehold af stålwire
Brug og vedligehold af stålwire

Download guide

Belastningstabeller
Belastningstabeller

Download plakat


Hvordan anvendes rundslings?

Og hvad er det nu lige Dyneema® og HMPE er? Find svarene i vores artikler om tekstil løft.

Hvornår bør mit kædesling kasseres?

Og hvordan løfter jeg sikkert med kæde? Vores artikler om kæde byder på masser af informationer til dig som arbejder med kæde.

Hvad er vigtigt at vide om faldsikring?

Og hvilke risici skal jeg tage højde for? Find vigtige informationer, råd og vejledning i vores artikler om faldsikring.