Bæredygtig forsyningskæde

Vi stræber efter en forsyningskæde, der opfylder vores krav

 Bæredygtig forsyningskæde

Hvert led i kæden er vigtigt

Ved at samarbejde med leverandører, der deler vores værdier og opfylder vores standarder for bæredygtighed, sikrer vi os, at alle led i kæden deler de samme mål, nemlig en bæredygtig forsyningskæde.

I samarbejde med vores leverandører forbedrer vi løbende vores produkters kvalitet og sikkerhedsniveau og stræber efter en forsyningskæde, der opfylder vores krav i vores leverandør Code of Conduct. Det er vores erfaring, at leverandører, der scorer godt på bæredygtighed, også scorer højt på kvalitet.

Som distributør sker den største ​​påvirkning af bæredygtighed på vores produkter i vores forsyningskæde, som vi ikke direkte kontrollerer. Vi overlader dog ikke noget til tilfældighederne, og vores systematiske tilgang er beskrevet i vores Guideline for Sustainability in Supply Chain. Målet med retningslinjen er at udvikle langsigtede relationer med vores leverandører og forbedre deres effektive arbejde indenfor bæredygtighed, herunder sundhed og sikkerhed, miljø, social- og forretningsetik. Alle vores leverandører bør overholde standarderne i vores Supplier Code of Conduct, og for alle dem som er defineret som "risikoleverandører" udfører vi regelmæssigt audits indenfor bæredygtighed, fulgt op af korrigerende handlingsplaner.
 

Supplier Code of Conduct brochure


”Vi gør leverandører opmærksomme på deres risici og muligheder for forbedringer ved on-site audits og anmoder om en korrigerende handlingsplan. Når vi udfører opfølgende audits, kan vi se klare forbedringer hos flertallet af leverandørerne.”

Alice Yang, Axel Johnson Internationals’ kontor i Ningbo, Kina

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S


Lokal tilstedeværelse, der giver resultater

For at sikre kvalitet og bæredygtighed under fremstillingen af vores produkter i Asien har Axel Johnson International et lokalt kontor i Ningbo, Kina. Vores lokale repræsentanter arbejder tæt sammen med vores leverandører for at guide dem til at opfylde vores krav.

Ved at have lokal tilstedeværelse kan vi systematisk gennemgå og arbejde for en ansvarlig produktion, gode arbejdsforhold og menneskerettigheder – at leverandørerne overholder vores Code of Conduct.

Du kan læse mere i disse artikler på Axel Johnson Internationals hjemmeside for bæredygtighed: Local presence in China to ensure compliance og Auditing suppliers in China

Verdenskort - vores afdelinger

E-mail  Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]

Bæredygtig drift

Vi stræber efter at opnå bæredygtig drift gennem ressourceeffektivitet og højt engagerede medarbejdere.

Bæredygtige kundetilbud

Vi sætter en ære i at tilbyde sikre produkter og services for at opfylde kundernes kvalitetsforventninger og forbedre deres effektive arbejde indenfor bæredygtighed.

CO2 neutral hjemmeside