Bæredygtige kundetilbud

Vi sætter en ære i at tilbyde sikre produkter og serviceydelser

Ikon for bæredygtigt kundetilbud

Langsigtet sikkerhed og bæredygtighed

Hver dag sikrer vores produkter og viden om løft tusindvis af løfteoperationer i en lang række brancher. Vi sætter en ære i at tilbyde sikre produkter og serviceydelser for at opfylde kundernes kvalitetsforventninger og forbedre deres effektive arbejde bæredygtigt. Med en lang historie og erfaring i løftebranchen har vi udviklet den nødvendige viden til at stille de rigtige krav til produkterne, hvilket muliggør langsigtet sikkerhed og bæredygtighed.
 


Sikre produkter, der holder

Med vores Lifting KnowHow guider vi vores kunder til at vælge det bedst egnede produkt til applikationen. Kunderne kan føle sig trygge ved, at de tilbydes sikre produkter med det rette kvalitetsniveau, hvilket muliggør en smidig og sikker drift.

Vi ser også vores ansvar i at forlænge produkternes levetid, og derfor tilbyder vi en bred vifte af services. Som et eksempel hjælper vi kunderne med at foretage en korrekt vurdering, om det er tid til at udskifte produkterne eller ej – både med hensyn til sikkerhed og bæredygtighed.

Bæredygtig drift - fremstilling af kædesling | © CERTEX Danmark A/S

”Som CERTEX-kunde skal du føle dig sikker på, at du får et produkt, der lever op til høje standarder med hensyn til både kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed. Vi arbejder hver dag for både at opfylde kravene i dag, men også for at sikre langsigtet bæredygtighed.”

Jørgen Bjerregaard, Head of Procurement CERTEX Danmark A/S

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S


Fra lineær til cirkulær

Ved at levere mere bæredygtige tilbud, og sammen med vores kunder udforske nye alternative forretningsmodeller, kan vi bidrage til en mere effektiv ressourceanvendelse samt muliggøre omkostningsreduktioner.

Vi søger løbende partnerskaber, der fører til produkt- og serviceinnovationer med et reduceret miljøaftryk. Det langsigtede mål er, kun at bringe produkter på markedet, som er mulige at genbruge eller genanvende og dermed bidrage til en cirkulær materialestrøm. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Sele delvist lavet af genbrugsflasker | © CERTEX Danmark A/S


E-mail  Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]

Bæredygtig forsyningskæde

Ved at samarbejde med leverandører, der deler vores værdier og opfylder vores standarder indenfor bæredygtighed, sikrer vi os, at alle led i kæden deler de samme mål, nemlig en bæredygtig forsyningskæde.

Bæredygtig drift

Vi stræber efter at opnå bæredygtig drift gennem ressourceeffektivitet og højt engagerede medarbejdere.

CO2 neutral hjemmeside