Riggerværksteder og stålwire produktion

Mere end 135 års erfaring med stålwire

Hos CERTEX Danmark A/S er stålwire en af vores absolut ældste forretningsområder og vi har flere wireværksteder i Danmark, hvor det største ligger i Esbjerg. Vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig med enhver specialproduktion indenfor stålwire. Vi tilbyder fremstilling af wireslings og wirestropper med ønskede endefittings.

Vores håndlavede fladflettede wirestropper, der kræver en helt særlig teknik, fremstilles ligeledes Inhouse. Vi er også eksperter i afkortning af wire og støbning af tovpærer på stålwire. Ud over selve produktionsdelen så load tester vi også stålwire i vores egen testbænk.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

Wireslings
Fremstilling af wireslings og -stropper

I vores værksteder monterer vi stålwiren med de endefittings du ønsker. Dernæst pakker vi dine nye slings på tromle, plasttromle eller i bundt. Vi producerer alle typer wireslings.

Kontakt os

Fletning af fladflettet wirestrop
Fladflettede wirestropper

Vores fladflettede wirestropper er håndlavede, hvilket kræver en særlig teknik og mange års erfaring. Vi fremstiller fladflettede wirestropper i mange forskellige størrelser.

Se produkt

Afkortning af stålwire
Afkortning af stålwire

Har du brug for at få afkortet en stålwire? Så kan vi også være behjælpelige med dette enten Inhouse i vores værksted eller på din lokation. Vi har lavet en video der bl.a. viser denne proces.

Se video

Støbning af tovpære
Støbning af tovpære

Støbning af tovpære på stålwire foregår oftest i et riggerværksted, men vi kommer også gerne ud til dig og udfører jobbet. Billedet her viser en tovpære som er støbt på 24 mm stålwire.

Kontakt os

Wireværksted
DNV godkendte wireslings

Vi er certificeret og godkendt til at fremstille DNV 2.7-1 wireslings. Vi kan fremstille 1-, 2-, 3- og 4-parts wireslings. 2.7-3 wirelslings kan fremstilles på forespørgsel.

Kontakt os

Load test af stålwire
Load test af stålwire

Vi udfører load test af stålwire i vores eget testcenter. Vi kan trækteste wiren op til 1200 ton og brudteste op til 900 ton. Vi load tester selvfølgelig også mange andre typer løfteudstyr.

Læs mere

Vi har mere end 135 års erfaring med stålwire

Videoer fra vores riggerværksteder

Er du nysgerrig på hvordan rigger arbejdet foregår i vores værksteder? Så kan du få indblik i nogle af arbejdsprocesserne i videoerne nedenfor. Vi fremstiller wireslings, håndfletter wirestropper, load tester og spoler stålwire. Du kan også se vores Lifting KnowHow video animation om korrekt håndtering af stålwire.


E-mail  Hvad kan vi hjælpe dig med?

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]


Viden om stålwire

I vores artikler om stålwire får du mange nyttige informationer og gode råd.

Stålwire installation og spoling

Vi tilbyder stort set alle former for stålwire håndtering - også på dit site.

Load test af stålwire

I vores specialdesignede testbænk kan vi trækteste og brudteste stålwire.