Artikler om faldsikring

Værd at vide om faldsikring

Hvad er vigtigt at vide, når jeg bruger faldsikringsudstyr? Hvilke risici skal jeg tage højde for? Hvordan skaber jeg en sikker arbejdssituation? Gå på opdagelse i vores artikler og bliv klogere på faldsikring og det at arbejde i højden. De samlede informationer og råd er henvendt til dig som arbejder i højden med faldsikringsudstyr på, og dig der indkøber udstyret.

Mangler du råd og vejledning i forbindelse indkøb eller brug af faldsikringsudstyr, så hjælper vi dig gerne. Send os en besked ved at udfylde en af vores kontaktformularer eller ring til os på tlf.: 7454 1437.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Artikel
Værd at vide om faldsikring

Lær om personlig faldbeskyttelse og få forklaring på begreberne forankringspunkt, koblingsanordning, falddæmper og helsele.

›› Læs artiklen

Artikel
Risici ved arbejde i højden

Disse 3 faktorer skal du tage højde for: faldfaktor, faldhøjde og risiko for pendulsvingning. Læs artiklen om risici ved arbejde i højden.

›› Læs artiklen

Artikel
Huskeliste ved faldsikring

Hvad skal du huske før du begynder at arbejde med personligt faldsikringsudstyr? Læs om punkterne på huskelisten i denne artikel.

›› Læs artiklen

Artikel
Regler og krav for sikker brug af faldsikring

Skab en sikker arbejdssituation ved arbejde i højden og sørg for at kende regler og krav for sikker brug af faldsikring.

›› Læs artiklen

Personlig faldsikring

Vi har et stort udvalg af faldseler, faldsikringssæt og tilbehør

Udvalgte faldsikringsprodukter

Vi forhandler vores eget POWERTEX faldsikringsudstyr. Vores produktserie er prisvenlig, i god kvalitet og lever selvfølgelig op til gældende love og regler.
Du kan også finde et stort udvalg af SKYLOTEC faldsikring her på vores hjemmeside.


E-mail  Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at sende os en besked, så hjælper og rådgiver vi gerne.

[hubspot]

Hvordan finder jeg den rette stålwire?

Og hvad bør jeg vide om wirestropper og -slings? Få svar på disse og mange flere spørgsmål i vores artikler om stålwire.

Hvordan anvendes rundslings?

Og hvad er det nu lige Dyneema® og HMPE er? Find svarene i vores artikler om tekstil løft.

Hvornår bør mit kædesling kasseres?

Og hvordan løfter jeg sikkert med kæde? Vores artikler om kæde byder på masser af informationer til dig som arbejder med kæde.