Artikler om lastsikring

Værd at vide om lastsikring

Hvordan opnår jeg godkendt lastsikring? Find ud af det i vores artikel om hvad lastsikringen skal kunne modstå. Her kommer vi ind på den tekniske beskrivelse – herunder forklaring af begreber indenfor lastsikring. Vi arbejder i øjeblikket på flere artikler om lastsikring, så hold øje med denne side.

Vi står selvfølgelig til rådighed, hvis du har brug for vejledning i forbindelse med en specifik surrings- / lastsikringsopgave. Udfyld en af vores kontaktformularer for at komme i kontakt med vores team, eller ring til os på tlf.: 7454 1437.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Artikel
Teknisk beskrivelse af lastsikring

Hvad skal lastsikringen kunne modstå? Bliv klogere på reglerne for lastsikring samt betydningen af forkortelserne LC, STF og BL.

›› Læs artiklen

Artikel
Forstå labelen på din surring

Vores surringer er forsynet med en blå label med forskellige symboler og forkortelser på. Læs her hvad de allesammen betyder.

›› Læs artiklen

Surringsudstyr til sikring af last

Udvalgte surringsprodukter

Det er vigtigt at du bruger det rette surringsudstyr til at sikre din last.
Vi tilbyder et stort udvalg af standard surringsprodukter og så kan vi også specialsy surringer i vores systue værksted.


E-mail  Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at sende os en besked, så hjælper og rådgiver vi gerne.

[hubspot]

Hvordan finder jeg den rette stålwire?

Og hvad bør jeg vide om wirestropper og -slings? Få svar på disse og mange flere spørgsmål i vores artikler om stålwire.

Hvordan anvendes rundslings?

Og hvad er det nu lige Dyneema® og HMPE er? Find svarene i vores artikler om tekstil løft.

Hvornår bør mit kædesling kasseres?

Og hvordan løfter jeg sikkert med kæde? Vores artikler om kæde byder på masser af informationer til dig som arbejder med kæde.