Vakuum løfteåg CLAD-MAN®

AEROLIFT

CLAD-MAN® vakuum løfteåg er all-rounderen for XXL jobs på byggepladsen. Vakuumløfteåget gør montering lettere og øger sikkerheden og effektiviteten væsentligt.

Velegnet til løft af:

  • Paneler op til 26 meter lange
  • Trapezformede elementer
  • Tag- og vægelementer på op til 800 kg
  • Rotérbar med op til 90º
  • Taghældning på op til 45º

Et allround værktøj ...
CLAD-MAN® er designet til både udendørs og indendørs brug og kan bruges sammen med en kran, teleskoplæsser, truck eller lign. Løfteåget virker uden strømtilslutning grundet de indbyggede batterier med integreret oplader.

Takket være 2-kredsløbssystemet, den digitale vakuumsensorteknologi og det valgfrie bæltesikkerhedssystem, giver CLAD-MAN® maksimal sikkerhed for personale og materialer under vanskelige forhold på stedet. Det unikke bæltesystem giver mulighed for meget hurtig og sikker placering af bælterne.

Den vakuumaktiverede pumpe kontrol (Ecomatic) sørger godt for batterierne. En lang arbejdsdag på stedet udgør en stor udfordring for personale og udstyr. Du kan stole på CLAD-MAN®s konsekvente ydeevne og intelligente energistyring. Det modulære design med det store udvalg af tilbehørspakker tilbyder den rigtige løsning til alle anvendelser. CLAD-MAN® er den ideelle partner, når det er nødvendigt at installere især lange væg- eller tagpaneler eller tunge trapezformede plader på skrånende tage med en stigning på op til 45°.

Filter

Vis flere filtre

Vælg det produkt du ønsker og send os en forespørgsel eller køb det via vores webshop