når man arbejder som studiemedhjælper hos CERTEX Danmark, og man har ansvar og altid nogle spændende opgaver at gå til!

 

Mød vores studiemedhjælper Jonas Harbo


JJonas Harboonas er vores nye studiemedhjælper i vores Innovations- og Solutionscenter i Middelfart. Han studerer i øjeblikket til en kandidat i Teknologibaseret forretningsudvikling på Aarhus Universitet BSS i Herning, og han har lavet to projekter i samarbejde med os. Han er efterfølgende blevet tilbudt en stilling som studiemedhjælper på kontoret i Middelfart.

Arbejdet består både i at assistere med udvikling af nye produkter, samt mere traditionelt ingeniørarbejde, i form af beregninger og teknisk tegning.

”Det bedste ved jobbet er, at selvom man kun er ansat som studiemedhjælper, så føler man sig stadig som en værdsat kollega med et stort ansvar. Jeg føler, at der bliver gjort meget, for at man som studiemedhjælper altid har nogle spændende opgaver at gå til. Derudover har kontoret en rigtig god atmosfære, hvor der altid er hjælp at hente” siger Jonas glad.

”Desuden synes jeg, at det er superfedt at få muligheden for sideløbende at anvende det, man lærer på studiet i de opgaver, man får hos CERTEX Danmark” fortæller han videre.

Jonas har allerede været hos os i et halvt år nu, og han har stor gavn af de ting han lærer i arbejdet hos os, idet han både kan anvende det, han lærte på bacheloruddannelsen som maskiningeniør, samt afprøve det, han sideløbende lærer på kandidaten.

”Alle burde komme ud i en virksomhed i løbet af deres uddannelse, det giver bare så meget ekstra”, slutter han af.
Jonas skal være hos os året ud.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Solution Center

Vi råder over en stor teknisk afdeling, som har mere end 35 års erfaring med udvikling af kundetilpassede løfteløsninger. Læs mere om hvilke services vi tilbyder i Solution Center.

Om CERTEX Danmark A/S

CERTEX Danmark A/S er din pålidelige partner og leverandør af stålwire, løfteapplikationer og relaterede services. Vi er eksperter i standard løsninger og specialløsninger både over og under krankrogen.