I vores kædeafdeling arbejder der fast 2 personer, og én af dem er Morten Keinicke. Morten er faktisk lidt af en ”jernmand”, både arbejdsmæssigt og privat, idet han bruger en del af fritiden på løb – lange og krævende løb.

 

Mød vores kæde- og servicemedarbejder Morten Keinicke


Mød Morten KeinickeI vores kædeafdeling finder du Morten Keinicke, som nu har været hos os i 6,5 år. Morten er uddannet landbrugsmaskinmekaniker. Han har arbejdet som smed på en maskinfabrik, hvor han blandt andet var selvkørende på større projekter, han har også arbejdet som vedligeholdsmedarbejder i produktionen på en større virksomhed. Derefter var tiden kommet til at søge nye udfordringer og valget faldt på CERTEX Danmark, som har en kædeafdeling i Vojens. Her er der rigtig mange forskellige, spændende og udfordrende opgaver og det er her Morten slår sine folder i dag.

I kædeafdelingen bliver der produceret kædesling fra 5 mm/1 ton til 32 mm/40 ton i mange forskellige modeller, og her bliver kædetaljer klargjort med kædelængder i løftehøjder ud over standardløftehøjderne. Medarbejderne i kædeafdelingen er også af og til med på in-house montage af for eksempel større løfteåg. Det sker også jævnligt at afdelingen bliver brugt som ”vicevært” til forskellige opgaver i huset.

Udover arbejdet med kæde udfører Morten også reparation, vedligehold samt lovpligtigt eftersyn på løfteudstyr, som kunder sender ind. Det drejer sig om alt fra anhugningsgrej til faldsikring (herunder reparation af faldblokke), taljer og spil, eltaljer (fejlfinding, reparation samt montage af diverse radiostyringer), prøvebelastning og verificering af dynamometer.

”For at kunne udføre mange af ovennævnte arbejdsopgaver skal man være uddannet løftegrejstekniker. Det er jeg blevet ved sidemandsoplæring i afdelingen, og efterfølgende skriftlig eksamen i Kranbranchen, som er den brancheforening der står for at uddanne og certificere alle vores servicemontører”, siger Morten.

Så har Morten også en lidt utraditionel funktion i virksomheden, han er nemlig vores ”fotomodel” når vi skal lave små foto- og videosessions til vores nyhedsopslag. Det er dog ikke noget der ligger Morten fjernt, da han også i fritiden har småjobs som model.

”Det bedste ved mit arbejde er, at vi har så mange forskellige typer opgaver. Og hvis man får en opgave, som man ikke har prøvet før, så er der stor tilfredshed i selv at løse den. Ellers kan man altid regne med hjælp fra kollegerne og det betyder faktisk ret meget for éns arbejdsglæde”, siger Morten.
  

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Workshop service

Send dit løfteudstyr ind til os, så reparerer, servicerer og efterser vi det i vores workshop service og kædeafdeling.

Om CERTEX Danmark A/S

CERTEX Danmark A/S er din pålidelige partner og leverandør af stålwire, løfteapplikationer og relaterede services. Vi er eksperter i standard løsninger og specialløsninger både over og under krankrogen.