Jørgen har oplevet lidt af hvert gennem sit job hos CERTEX Danmark A/S bl.a. nedfiring fra 50 m højde i redningsudstyr samt afprøvning af stålwire svævebane.

 

Mød vores indkøbschef Jørgen Bjerregaard


Mød Jørgen BjerregaardNår Jørgen fortæller at han er indkøbschef (Head of Procurement), så ville de fleste nok tænke at hans dage går med at sidde foran en computerskærm, men sådan er det ikke altid. Udover at arbejde fra flere af vores lokationer i Danmark, så rejser Jørgen også Europa rundt og deltager i leverandørbesøg, messer samt interne fora i vores Lifting Solutions Gruppe.

Jørgen er ansvarlig for indkøb af løfteprodukter, kvaliteten af disse og samarbejdet med CERTEX Danmark A/S’ leverandører inklusive auditering. ”En vigtig del af mit arbejde er sourcing af nye og eksisterende produkter, dialog med vores strategiske leverandører og samarbejdspartnere samt håndtering af afvigelser på produkter, leverancer m.m.” Jørgen deltager også i produktudviklingen af vores eget private label POWERTEX som er en produktlinje der omfatter løfteudstyr, lastsikringsudstyr og personlig faldsikring til konkurrencedygtige priser.

”Det bedste ved mit job er, at det er utroligt afvekslende og alsidigt, og der er bestemt ikke 2 dage der er ens. Jeg kan godt lide det uforudsigelige og at jeg sjældent ved præcis hvad dagen bringer.”

Når muligheden byder sig for at se og afprøve de produkter CERTEX Danmark A/S forhandler, holder Jørgen sig ikke tilbage, heller ikke selvom det betyder at han iføres faldsikring på en skyskraber i Shanghai. ”Jeg vil sige, at jeg er vild med at prøve grænser af og udfordre mig selv.” Jørgen har derudover oplevet nedfiring fra 50 meters højde i et testtårn i Holland, afprøvet stålwire-svævebanen ”Urban Zipline” i Haderslev samt løft af fly i Tyskland.

Jørgen har arbejdet hos CERTEX Danmark A/S i mere end 30 år af to perioder, først 10 år og nu godt 20 år. Jørgen startede i lære som trainee i vores salgsafdeling i 1986 efter en afsluttet Højere Handelseksamen (HX/HHX), dengang hed virksomheden Vojens Tovværk. Han arbejdede mange år i salgsafdelingen, men har gennem tiden også haft ansvaret for produkter, produktudvikling og marketing.

I dag er Jørgen en del af CERTEX Danmark A/S’ ledergruppe samt ansat som Head of Procurement i vores indkøbsafdeling, hvor han er chef for et team med 4 indkøbere. ”Jeg har et super godt indkøbsteam, gode kollegaer i vores ledergruppe, samt generelt gode kollegaer hos CERTEX Danmark A/S”. Jørgen beskriver desuden virksomheden som både udfordrende og udviklende og fortsætter ”Det er en god virksomhed at arbejde for og hos, og ånden og samarbejdet er rigtig godt. Der er bestemt også muligheder for at udvikle sig og prøve nye ting”.
 

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


POWERTEX - vores egen produktlinje

Produkter mærket med POWERTEX er CERTEX's eget brand, hvor vi har anvendt vores Lifting KnowHow til at definere den bedst mulige standard i produktsikkerhed, funktion og kvalitet.

Om CERTEX Danmark A/S

CERTEX Danmark A/S er din pålidelige partner og leverandør af stålwire, løfteapplikationer og relaterede services. Vi er eksperter i standard løsninger og specialløsninger både over og under krankrogen.