Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

CERTEX-GH kraner sikrer maksimal hastighed i din produktion


CERTEX-GH kraner sikrer maksimal hastighed i din produktion. Det gør vi ved kun at bruge den helt rigtige energi til løft - så resten af energien kan bruges til at holde farten optimal. Skal kranen løfte noget tungt, prioriteres løftet, men jo lettere opgaven er, desto mere kan hastigheden prioriteres. Det svarer lidt til, at 1. gear er fint op ad bakke, men de færreste cykler videre i 1. gear, når den hårde stigning er forceret og farten bare skal holdes.

Den smarte udnyttelse af energien sker ved hjælp af frekvensomformere, som er standard på GH kraner, så taljen tilpasser sig hastighed, når den ikke er belastet, og styrke, når den er belastet. Det betyder, at spildtiden i en arbejdsgang minimeres med en CERTEX-GH kran og derved maksimeres din produktivitet. Samtidig giver frekvensomformere meget præcis motorstyring, så med frekvensomformere som standard er øget præcision altså standard i en CERTEX-GH-kran.

CERTEX-GH sikrer dig maksimal produktivitet.


Spar tid og penge med CERTEX-GH

Med en CERTEX-GH kran sparer du både penge til reservedele og tid til vedligeholdelse.

Få en kran der er både lettere og stærkere

CERTEX-GH kraner er lettere og stærkere og udnytter bredden og pladsen bedst muligt.

CERTEX-GH sikrer dig tilgængelige reservedele

CERTEX-GH kraner benytter i videst mulig omfang standardkomponenter. Det betyder, at reservedele let kan skaffes overalt i verden.

Kransystemer med intelligente styreenheder

CERTEX-GH kransystemer er født med intelligente styreenheder der overvåger driften og planlægger vedligeholdelse.