Kæder til løft | © CERTEX Danmark A/S

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

CERTEX Danmark A/S er fuld medlem af LEEA


CERTEX Danmark A/S er stolte af, at vi er blevet godkendt som Full Member af LEEA (Lifting Equipment Engineers Association) som de eneste i Danmark indenfor vores branche - løfteudstyr, sikring af last og faldsikring.

LEEA repræsenterer alle aspekter af løfteoperationer og udstyr i løfteindustrien. LEEA er internationalt etableret som det førende repræsentative organ for alle virksomheder, der er involveret i løfteindustrien. Deres medlemmer repræsenterer alle aspekter af denne industri; fra design, fremstilling, renovering og reparation, til udlejning, vedligeholdelse og brug af løfteudstyr. LEEA yder teknisk, juridisk, sundheds- og sikkerhedssupport, samt nyhedsopdateringer, kurser og autoritative repræsentationer over hele verden. Deres mål er at opnå de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed i disse aktiviteter.

Som Full Member af LEEA, har CERTEX Danmark gennemgået en teknisk revision, hvor virksomhedens systemer og processer blev verificeret mod definerede LEEA og internationale standarder.
For CERTEX Danmarks Administrerende Direktør Majbritt Petersen, var det at dumpe auditten aldrig en mulighed.
"På grund af vores professionelle interne processer, bestod vi denne revision uden de store anmærkninger, og vi er meget fast besluttet på fortsat at videreudvikle vores standarder, så vi kan fastholde vores position på det danske marked, som den mest succesfulde løfteudstyrsleverandør."

Medlemskabet af LEEA betyder, at vi bliver uddannet til de højeste tekniske og sikkerhedsmæssige standarder.
"LEEA’s uddannelsesprogrammer er anerkendt verden over, og vi er meget stolte af dette naturlige trin i den fortsatte udvikling af CERTEX Danmark A/S, som en professionel løfteudstyrsspecialist”, udtaler Majbritt Petersen.

Læs mere på LEEA’s hjemmeside

Vi er fuld medlem af LEEA, som står for


LEEA Full Member Certifikat

Se CERTEX Danmark A/S' Full Member certifikat fra LEEA (Lifting Equipment Engineers Association)

Certifikat fra LEEA uddannelse

Vi bliver uddannet til de højeste tekniske og sikkerhedsmæssige standarder via LEEA's uddannelsesprogrammer