Publiseret af: CERTEX Danmark A/S

Digital transformation er på vores dagsorden!

Hvert år mødes repræsentanter fra Lifting Solutions Group, Axel Johnson International for at tale om digital transformation i vores virksomheder. Denne uge har både salgschef og marketingchef fra CERTEX Denmark tilbragt to dage i Täby, Sverige for at udveksle erfaringer og fremtidsideer med kolleger fra hele Europa.

Et af emnerne var kulturelle og organisatoriske ændringer, og hvordan man kan drive forandring i “gamle” virksomheder som vores, hvor nogle er mere end 100 år gamle. Men der er ingen tvivl om, at det er nødvendigt at holde digital transformation på dagsordenen for at sikre, at vi kan fortsætte med at servicere vores kunder bedst muligt - også i fremtiden.

Selvom denne rejse startede for nogle år siden, er vi stadig dedikerede til at forbedre vores måde at arbejde på, samt hvordan vi servicerer vores kunder.

For et par dage siden modtog vores kunder en invitation til at deltage i vores kundetilfredshedsundersøgelse. Vi ser frem til at modtage svarene, og vi er taknemmelige for alle input. For os er dette et af de mange skridt, vi tager for at sikre, at vores kunder bliver hørt og taget hånd om.