Modulopbygget spredeåg MOD 70/70H

Modulift modulopbygget spredeåg – MOD 70/70H

Standard sortiment

Modulopbyggede spredeåg giver den ideelle løsning til de fleste løfteopgaver – bredt anvendeligt og omkostningseffektivt. Modulift MOD 70 fås med en kapacitet op til 70 t ved 10,5 m og op til 14 m ved lavere kapacitet. MOD 70H fås med en kapacitet op til 100 t ved 8,5 m og op til 14 m ved lavere kapacitet.

Klik her for at se oversigt over last ift. spændvidde MOD 70.

Klik her for at se oversigt over last ift. spændvidde MOD 70H.

Den modulopbyggede konfiguration og de udskiftelige komponenter betyder, at spredeågene kan genbruges i mange løft. Sortimentet er udviklet af Modulifts tekniske eksperter og fremstillet i deres egne specialiserede produktionsfaciliteter. Modulift spredeåg er førende på markedet.

Sådan konfigureres spredeåget
Hvert modulopbygget spredeåg består af et par endesamlinger og et par nedhængsmellemstykker (drop links) sammen med udskiftelige stivere, der kan fastgøres mellem endesamlingerne for at gøre åget længere eller kortere alt efter løfteopgaven. De kan genanvendes ved forskellige spændvidder. De forskellige komponenter ses i tabellen nedenfor. Hvis du har brug for hjælp til at konfigurere dit modulopbyggede spredeåg, så kontakt vores salgsafdeling.

Lastovervågning med Active Link Software
Dette innovative Active Link dynamometer leverer trådløst realtidsdata ved at måle lasten i hver ende af spredeåget og er ideel til vejning og dynamisk overvågning af lasten. Data transmitteres trådløst til en USB modtager, der skal være sluttet til en Windows computer eller tablet med et ekstra USB stik. Active Link anvendes i stedet for standard nedhængsmellemstykke komponenten (drop link) og yder utallige fordele med hensyn til tid, omkostninger og vægt.

Vi kan tilbyde Modulift Heavy Spreader Beams op til 1000 t. Kontakt os for mere info herom

Filter

Vis flere filtre

Vælg det produkt du ønsker og send os en forespørgsel eller køb det via vores webshop