Vi leverer kraner i Århus og resten af Danmark

Søger du et kranfirma i Århus området?

Søger du et kranfirma der kan levere og installere en kran i Århus området? Så er du kommet til det rette sted. Hos CERTEX Danmark A/S har vi 5 afdelinger i Danmark og vi tilbyder vores produkter og ydelser i hele landet, hvilket betyder at vores kranspecialister og montører kommer til dig – uanset hvor din virksomhed måtte have adresse. Vi har mange års erfaring med diverse typer industrikraner dvs. alt fra svingkranen til værkstedet eller lagerhallen til traverskranen og portalkranen der håndterer store emner på f.eks. fabrikker. Vi har gennem tiden hjulpet adskillige virksomheder med kranløsninger til løft og håndtering af både lette og meget tunge emner.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Gør som Leth Beton, Confac, Welltec og mange flere!

Få en CERTEX-kran der kan hjælpe dig med at optimere og effektivisere arbejdsgangene i din virksomhed. Uanset hvilken type kran du har brug for, så kan vi bidrage med professionel rådgivning, skræddersyede løsninger, levering og montering, service og inspektion. Vores kranteam består af erfarne specialister, der uden tvivl kan løse selv den mest komplicerede udfordring. Nedenfor kan du se og læse lidt om nogle af de kranløsninger vi har installeret hos danske virksomheder.

Søjlesvingkraner til DESMI A/S
Søjlesvingkraner til DESMI A/S

Vi har monteret 2 stk. svingkraner til DESMI A/S for at lette og effektivisere arbejdsgangene på deres lager. Svingkranerne har en kapacitet på 1000 kg og er udstyret med kædetaljer fra LIFTKET.
›› Læs mere

Portalkran til CRH ConcretePortalkran til CRH Concrete

21-ton portalkran monteret hos CRH Concrete. CERTEX-GH portalkranen har en spændvidde på 71 meter og 35 meter spænd ml. benene. Kranen benyttes til håndtering af betonelementer.
›› Læs mere

Kranløsninger til Confac A/SKranløsninger til Confac A/S

Her ser du en kran på imponerende 50 meter og 12 meter løftehøjde. Denne CERTEX-GH kran er monteret hos Confac A/S, som også har andre af vores kranløsninger installeret ude såvel som inde.
›› Se video

Mobilus kran
Mobil svingkran til Welltec A/S

Vores flytbare søjlemonterede svingkran med 360° krøj bruges blandt andet hos firmaet Welltec. Kranen er 100% mobil for maksimal effektivisering og kræver ingen fastgørelse.
›› Læs mere

CERTEX-NIKO letløbende kran
Letløbende kran til Nilan A/S

Denne CERTEX-Niko letskinne kran til Nilan A/S er en løsning med 4 stk. WLL 125 kg traverser med LIFTKET el-kædetaljer. Kranen er opdelt i sektioner med to traverser under samme spær.
›› Læs mere

Monobane til McBride
Monobane til McBride

CERTEX-Niko monobane installeret hos McBride. Kranen har en kapacitet på 1000 kg og er udstyret med en LIFTKET el-kædetalje. Kranen er nedstroppet for tilpasning under HEB-bjælke.
›› Læs mere


  Kontakt vores kranspecialister

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]

Vi udfører lovpligtigt kraneftersyn

Vidste du at vi har en af Danmarks største serviceflåder? Med mere end 20 mobile servicevogne er vi i stand til at udføre kraneftersyn hos kunder i hele landet. Vores montører er uddannede og certificerede via Kranbranchen og kan derfor udføre det lovpligtige eftersyn af din kranløsning.

Vi udfører kranservice på:

  • Svingkraner
  • Traverskraner
  • Portalkraner
  • Monobaner
  • Letløbende kraner
  • Krantaljer

Vil du vide mere om hvad der er inkluderet i et kraneftersyn?
Så kan du læse her på siden eller kontakte en af vores servicekoordinatorer.

CERTEX Danmarks servicevogne


Lovpligtigt kranservice

CERTEX Danmark A/S udfører lovpligtigt kraneftersyn på alle krantyper.

Vi tilbyder disse krantyper

Vi tilbyder kraner med funktioner og egenskaber der dækker ethvert løftebehov for virksomheder.

Få den rigtige kranløsning

CERTEX Danmark designer og fremstiller kranløsninger af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.