Vi hjælper med alle typer løft, fra ide til færdigt løfteudstyr | © CERTEX Danmark A/S

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

Vi er klar til at hjælpe med alle typer løft


Vores kunder køber ikke løfteudstyr fordi det er deres største hobby eller interesse. Vores kunder køber løfteudstyr for at flytte emner fra A til B.

For det meste er det der skal flyttes ikke små emner, men tunge, komplekse konstruktioner med et tyngdepunkt, der slet ikke ligger i objektets midtpunktHos CERTEX Danmark A/S mener vi, at vores kunder skal fokusere på deres kerneforretning og levere det rigtige produkt og service til deres kunder på den bedst mulige måde. Når det betyder, at store eller tunge emner skal flyttes eller transporteres, er vi hos CERTEX Danmark A/S klar til at hjælpe. Vi har viden, erfaring og materiel til at gøre hvert løft så nemt, sikkert og gnidningsløst som muligt.


CERTEX Danmark A/S er din erfarne rådgiver


Vi er din rådgiver i forbindelse med både store og små løfteprojekter og optimeringer onshore og offshore. Vi rådgiver, håndterer og eksekverer med fokus på kvalitet, sikkerhed og lave omkostninger.

Vores rådgivningsarbejde omfatter:

  • Risikovurdering
  • Løfteplaner
  • Metodebeskrivelse
  • Projektplanlægning
  • Vægtoptimering af løftegrej
  • Løfteudstyr (køb og leje)
  • Specialfremstillet udstyr
  • Certificering 

     

Vi løser de mest komplicerede løfteopgaver


Vores ansatte har mange års erfaring i alle mulige løft, og vi tilbyder dig som kunde det bedste miks af produkter og råd til at udføre dit løft. Det kalder vi The Lifting Knowhow. CERTEX Danmark A/S har 130 år på markedet, så vi har haft god tid til at erhverve erfaring, hvilket gør os stolte af at sige, at vores Lifting Knowhow har et solidt fundament, som bliver større for hvert år!

På trods af vores omfattende sortiment af produkter til løft og lastning er specialudstyr til tider nødvendigt - det er derfor, vi har vores Solution Center, som fokuserer på at skabe skræddersyede løsninger til den enkelte kunde. Hvis vores standard produktsortiment ikke kan løfte dine "ting", vil vores teknikere sørge for at designe og producere noget, der kan!


  Kontakt os for hjælp til din løfteopgave


Har du brug for hjælp til en løfteopgave, så kontakt os via formularen nedenfor.


Lifting KnowHow

Vi har den viden du har brug for - den viden kalder vi "The Lifting KnowHow"

Specialfremstillet løfteudstyr i vores Solution Center

CERTEX Danmark er specialister i at designe løfteudstyr - alt fra små simple løfteåg til stort komplekst løfteudstyr