Vores kunder køber ikke løfteudstyr fordi det er deres største hobby eller interesse.

Vores kunder køber løfteudstyr for at flytte ting fra A til B.

For det meste er disse "ting" der skal flyttes ikke små emner, men tunge, komplekse konstruktioner med et tyngdepunkt, der slet ikke ligger i objektets midtpunkt.

Hos CERTEX Danmark mener vi, at vores kunder skal fokusere på deres kerneforretning og levere det rigtige produkt og service til deres kunder på den bedst mulige måde. Når det betyder, at store eller tunge emner skal flyttes eller transporteres, er vi hos CERTEX klar til at hjælpe. Vi har viden, erfaring og materiel til at gøre hvert løft så nemt, sikkert og gnidningsløst som muligt.

Vores ansatte har mange års erfaring i alle mulige løft, og vi tilbyder dig som kunde det bedste miks af produkter og råd til at udføre dit løft. Det kalder vi The Lifting Knowhow. CERTEX Danmark A/S har forlængst fejret 125 år på markedet, så vi har haft god tid til at erhverve erfaring, hvilket gør os stolte af at sige, at vores Lifting Knowhow har et solidt fundament, som bliver større for hvert år!

På trods af vores omfattende sortiment af produkter til løft og lastning er specialudstyr til tider nødvendigt - det er derfor, vi har vores Solution Center, som fokuserer på at skabe skræddersyede løsninger til den enkelte kunde. Hvis vores standard produktsortiment ikke kan løfte dine "ting", vil vores teknikere sørge for at designe og producere noget, der kan!

Velkommen til CERTEX!