Publiseret af: CERTEX Danmark A/S

Vi er her stadig med fuld bemanding!

CERTEX Danmark A/S har mange års erfaring og KnowHow indenfor stålwire, load test, kraner, løfteapplikationer og relaterede serviceydelser. Vi er en pålidelig partner og leverandør til industrien, offshoresektoren, byggeri, vindmølleindustrien, kranbranchen, transportindustrien, havne og den maritime industri.

Lokal service og support
CERTEX Danmark A/S er en global spiller, men vi sætter samtidig en ære i at yde lokal service og være til stede der hvor vores kunder har brug for os. Efter fusionen med det tidligere CERTEX Peter Harbo tilbage i januar 2019 er vores team blevet både større og stærkere. Det betyder at vi nu tilbyder et endnu bredere produkt- og serviceprogram samt fleksibilitet og support i endnu større grad. Vi har i dag bl.a. en af de absolut største flåder af servicebiler, samt et stort Solution Center med 10+ ingeniører og maskinteknikere, udtaler adm. direktør Majbritt Petersen.

Hvad kan CERTEX Danmark A/S tilbyde dig og din virksomhed?
Se vores nye profilbrochure og find ud af mere her.

Corona (COVID-19) – Stadig fuld bemanding hos CERTEX Danmark A/S
Vores størrelse og position betyder at vi stadig er i stand til at levere og servicere vores kunder med produkter, serviceydelser, råd og vejledning under coronakrisen. CERTEX Danmark A/S kører med fuld bemanding, så tøv ikke med at kontakte os – VI ER HER, og vi glæder os til at hjælpe dig med din næste løfteudfordring!

  • Fuld bemanding – ingeniører, serviceteknikere, salgsrådgivere osv.
  • Vi har masser af lagervarer
  • Ring, skriv eller bestil via webshop