Publiseret af: CERTEX Danmark A/S

Samarbejde på tværs af brancher

CERTEX Danmark A/S sælger ikke kun løfteudstyr – vi hjælper og assisterer også vores kunder med at finde frem til det rigtige løfteudstyr til en given opgave.

Martin Damgaard fra STAR trading Paratech Rescue Team stod overfor en opgave, hvor han skulle finde frem til nogle løftekomponenter der skal kunne anvendes sammen med teamets eksisterende special løfteudstyr. Han tog derfor kontakt til os, og vores løftegrejsekspert Henrik Lauritsen, som har mange års erfaring inden for løftegrejsbranchen, tog derfor ud til Martin med nogle udvalgte kæder, kædekomponenter, samt kædebeskyttelser.

Her blev princippet af udstyret testet under kontrollerede forhold i Martins forsøgsopstilling af en simuleret redningsaktion.

Det er dejligt, at vi kan samarbejde på tværs af brancher om at teste og finde løsninger sammen, her betyder den direkte dialog mens man tester rigtig meget" siger Martin Damgaard.

Under opsummeringen af resultatet kom de to eksperter frem til nye løsningsforslag, som også skal prøves af i forsøgsopstillingen, samt at denne opstilling skal finpudses og flere komponenter skal inkluderes. Slutteligt skal løsningen gennem vores Solution Center for beregninger, tests og godkendelse.

Har du også brug for ekspertbistand – tøv ikke med at kontakte os, vi sender også gerne en løftegrejsekspert ud til dig.