Publiseret af: CERTEX Danmark A/S

Når tingene bliver komplicerede

- så kontakt CERTEX Danmark

Ferring Pharmaceuticals A/S hovedkontor i København skulle installere elevatorer og trapper inde i deres atriumgård.

Denne storslåede bygning består af 3 høje og rummelige blokke, der omgiver en central atriumgård. Atriumgården er dækket af en glaskuppel.

På grund af logistiske omstændigheder måtte glaskuplen lukkes, før elevatorelementerne og hovedtrapperne kunne installeres. Dette gjorde installation med byggekranen umulig.

CERTEX blev kontaktet, og vores ingeniører designede 2 specielle svingkraner monteret med Liftket taljer, til midlertidig installation. Én til installation af de 2 elevatorelementer og en til installation af trappeelementerne.

Kranerne blev konstrueret i dele, der skulle samles på stedet. Trappekranen skulle have en rækkevidde på 9 meter udlæg med en løftekapacitet på 4 tons. Dette er langt ud over hvad standardprogrammet for de fleste kranfabrikanter dækker.

Vores Solution Center ingeniører udnyttede den rummelige arkitektur; en kran, der strækker sig over bygningens to øverste etager, åbnede mulighed for en høj krankonstruktion. Denne særlige konstruktion reducerer de ind spændte kræfter i forhold til standardudformningen på en svingkran. På denne måde blev problemet løst ved at konstruere en tilpasset løsning.

Vi udvikler specialløsninger til alle kunder.

Ring endelig til os, vi er her for at hjælpe!