Publiseret af: Kirsten Bram

Certex Peter Harbo og Certex Danmark fusionerer

Certex Peter Harbo, med base på havnen i Esbjerg, og Certex Danmark, med hovedkontor i Vojens samt lokationer i Hvidovre og Aalborg, fusionerer.

For 11 år siden blev Peter Harbo A/S, en af Esbjergs mest kendte virksomheder på havnen, købt af den internationale svenskejede koncern Axel Johnson International´s division Certex, som tidligere i 1998 også havde overtaget det daværende Vojens Tovværk A/S. Med samme ejer har man igennem årene indført samme IT-system, samme Kvalitetsstyring system og en lang række sammenfaldende produkter og services. Per 1. januar 2019 tager man skridtet fuldt ud og fusionerer de to virksomheder under navnet Certex Danmark A/S.

SYNERGI
Vores kunder indenfor vind, offshore, det maritime og industrien har brug for øget fleksibilitet, service og kvalitet. Ved at fusionere Certex Peter Harbo og Certex Danmark kan vi optimere på tværs af virksomhederne, så vi i endnu højere grad kan imødekomme vores kunders behov. Vi får et bredere produkt- og serviceprogram, og vores kunder kommer til at opleve en endnu større grad af fleksibilitet og support.
Den svenske ejer Axel Johnson International AB har nogle økonomiske muskler og visioner, som kan bane vejen for langsigtede investeringer, og derved medvirke til at sikre Certex’ fortsatte position som Europas førende indenfor løftegrej og kraner.

Certex Danmark A/S får hovedkontor i Vojens med lokationer i Esbjerg, Hvidovre og Aalborg. Ny administrerende direktør bliver Majbritt Petersen (tidligere direktør i Certex Danmark). Thomas Løvgren Frandsen (tidligere direktør i Certex Peter Harbo) tiltræder en central funktion i Axel Johnson International AB, Lifting Solutions Group med ansvar for udvikling af salg og salgsledelse samt koordinering af internationale salgsfremmende aktiviteter.

Virksomheden har ca. 130 medarbejdere i Danmark og søsterselskaber i 14 lande i Europa.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:
Majbritt Petersen på tel. +45 74 54 14 37 / mobil +45 25 30 17 97
Thomas L. Frandsen på tel. +45 75 13 08 44 / mobil +45 21 13 64 01

Download pressemeddelelse