Publiseret af: CERTEX Danmark A/S

CERTEX Danmark A/S ekspanderer med globalt set-up

Vores Renewables afdeling, der allerede dækker hele Europa, udvider nu til USA og Kina for at kunne følge med til det stigende antal forespørgsler fra vores kunder, der også opererer globalt. I USA har vi stiftet datterselskabet CTX Lifting Solutions Inc. med kontor i Houston, Texas og vores seneste lokation findes i Ningbo, Kina.

”At udvide vores forretning til også at dække USA og Kina har været et naturligt skridt for CERTEX Danmark, og det betyder at vi kan følge med den globale udvikling inden for vedvarende energi.” udtaler adm. direktør Majbritt Petersen.

Vores globale tilstedeværelse gør os i stand til at supportere vores kunder og tilbyde lokaliserede tjenester hvor og hvornår behovet for vores kompetencer indenfor rådgivning, levering af løfteudstyr eller serviceydelser opstår.

In-house ingeniørafdeling
CERTEX Danmark A/S’ Renewables Division har opbygget et stærkt team med omfattende erfaring og teknisk viden og vi har leveret specialværktøjer, løfteprodukter og løsninger til førende operatører og producenter i den grønne energisektor i mere end to årtier. Vi har egen in-house ingeniørafdeling med 10+ medarbejdere der designer alt fra små simple løfteåg til store komplekse løfteværktøjer med mekaniske funktioner.
Læs også pressemeddelelsen CERTEX Danmark A/S åbner innovationscenter i Middelfart

Et stort forarbejde
“Det har været en omfattende proces og krævet et massivt forarbejde at blive klar til det amerikanske marked” udtaler Lars Christiansen, Head of Renewables.

Gennem årene har vi opbygget en stor viden omkring det amerikanske marked, og vi har erfaret at lokal tilstedeværelse er afgørende. Vi har derfor udvidet vores Renewables division og tilført den nødvendige ekspertise på området.

Hos CERTEX Danmark A/S er vi taknemmelige for den stigende efterspørgsel, vi har oplevet inden for vedvarende energibranchen og vi er glade for at annoncere, at vi nu kan servicere vores eksisterende og nye partnere på det amerikanske og kinesiske marked.

Hent pressemeddelelsen her.