Publiseret af: CERTEX Danmark A/S

CERTEX Danmark A/S åbner innovationscenter i Middelfart

I mandags fik vi nøglerne til de lokaler der skal danne rammerne for vores nye innovationscenter. Afdelingen vil inden længe huse vores mange in-house ingeniører og teknikere, og det vil være stedet hvor både løfteværktøjer og kraner designes og udvikles.

I rivende udvikling
At CERTEX Danmark A/S, der også har afdelinger i Vojens, Esbjerg, Hvidovre og Aalborg, har valgt at åbne innovationscentret netop i Middelfart, er ikke en tilfældighed. CERTEX Danmark A/S er i rivende udvikling og vi oplever et øget behov for special produkter hos vores kunder, hvilket kræver plads til vores voksende tekniske team. De 200 m2 i Middelfart vil derfor hurtigt blive fyldt ud og vi håber, at placeringen i trekantområdet tæt ved motorvejen og kun 2,4 km fra banegården bl.a. vil tiltrække unge nye kræfter til vores erfarne team.

Udvikling af egne løfteværktøjer
Hos CERTEX Danmark A/S er vi eksperter i at komme med løsninger der kan effektivisere, optimere og mindske risici i forbindelse med løft, og vi er i fuld gang med at udvikle nye løfteværktøjer som har netop dette til hensigt. Vores portefølje af egenudviklede produkter forventes at vokse markant i takt med udviklingen og opbygningen af innovationscentret, hvor ressourcerne og rammerne er sat og skabt til kreativitet og udvikling af innovative løsninger og værktøjer.

”Jeg har glædet mig meget til at få nøglerne til vores nye domicil, og endnu mere til snart at se vores ingeniører og teknikere ’’flytte ind’’. Her vil være et dynamisk arbejdsmiljø, hvor flydende arbejdspladser skal gøre det muligt for medarbejderne at skabe teams og arbejdsstationer for på den måde at arbejde tættere sammen på innovationsprojekterne” udtaler administrerende direktør Majbritt Petersen.

CERTEX Danmark A/S har nu 5 afdelinger der tilsammen rummer in-house salg og service, testcenter, rigning, udlejning, smedje- og maskinværksted, innovationscenter, systue samt lager og logistik faciliteter.

Hent pressemeddelelsen her