Faldstopglider blocstop™ BSA

I henhold til DIN EN 1808 er en beskyttende sekundær sikkerhedsanordning påkrævet i mandskabsapplikationer. Systemet bruges til at sikre mandskabskurven eller platformen mod fald.

Det er præcis hvad BlockstopTM gør. De er små, lette og kompakte og fastgjort til arbejdsplatformen, hvor sikkerhedskablet løber igennem den.

BSA – Blokstop til detektering af platformens hældning eller slæk i wiren:

I modsætning til BSO'en udløses BSA's klemmekæber ikke af for høj hastighed, men snarere af overvågning af ophængslinen. BSA'en holdes åben af et håndtag, som er understøttet på ophængsrebet af en rulle. Hvis ophængslinen knækker, stopper denne støtte, og BSA'en lukker.

På nøjagtig samme måde som ved BSO'en spænder klemmekæberne om sikkerhedskablet og forhindrer lasten eller platformen i at falde.

På platforme med to ophængspunkter gøres det muligt for systemet at overvåge platformens hældning ved at arrangere affjedring og sikkerhedskabler parallelt. Hvis den ene side af platformen falder, lukker BSA'en på den nederste side og fanger platformen, før hældningen når en kritisk vinkel
  • Mærkning: I henhold til standard
  • Standard: EN 1808

Filter

Vis flere filtre

Vælg det produkt du ønsker og send os en forespørgsel eller køb det via vores webshop