Mandskabskurv for kran

Certex

Mandskabskurve anvendes til hurtigt og sikkert arbejde i højden. Vores mandskabskurve er designet til at hænge i en krankrog.

Udførelse: Bærende konstruktion i svejst rørprofil. Sider af perforeret plade. Lukket bund. Personligt faldsikringsudstyr kan fæstnes til den indvendigt monterede håndræling. Kurven understøttes nedenunder for nem håndtering med palleløfter eller gaffeltruck. En indgang findes på en af de korte sider (se den respektive model). Mandskabskurven leveres komplet med et 4-parts wiresling med masterlink type MLA.

BK-500: Forsynet med indadgående hængslet låge.
BK-1000: Forsynet med indadgående hængslet låge.
BK-1000E (Emergency-Nød): Identisk med ovenstående BK-500/BK-1000 bortset fra at man i en nød-situation, kan åbne hele den ene endevæg udad, for derved at opnå adgang f.eks. for en båre og medicinsk udstyr.

Afprøvning: Partiafprøvning med 1,5 x maks. last.

  • Materiale: Rørprofiler og plader af højstyrke stål.
  • Mærkning: Skilt iht standarder, med plads til inspektionsmærke.
  • Overflade: Gul lakeret.
  • Bemærk: Før brug skal kurv, kran samt ophæng og fastgørelse gennemgås af kranfører og bruger sammen. Kurven leveres som standard med wiresling. Kan alternativ leveres med kædesling. I henhold til Arbejdstilsynets Anvisning nr. 2.02.2 ”Personløft med kran” skal materiel og arbejdsforhold inden persontransporten gennemgås af kranføreren sammen med den eller dem, der skal transporteres. Kontrollen skal især gælde kurv eller platform, dens ophæng og fastgørelse til krankrogen samt kranens funktioner og sikkerhedsudstyr.