Dobbelt faldline POWERTEX FL-2

  • Produktet er forsynet med RFID chip
  • Cr6+ fri
Denne POWERTEX FL-2 stødabsorberende faldline med dobbelte, fleksible liner er forsynet med falddæmper, og godkendt til 140 kg brug. Linerne er elastiske, så de kan strække sig efter brugerens bevægelser. Begge liner er sikkert syet fast på en falddæmperpakke, som omfatter en stål karabinhage med skruelås for fastgørelse til en faldsele. Indsyede dobbeltvirkende aluminiums stigekroge i den anden ende giver pålidelig forankring.

I tilfælde af et fald, vil falddæmperpakken briste og absorbere energien fra faldet. Hvis dette sker, afsløres der et hvidt bånd, der fungerer som en faldindikator. Med denne funktion kan brugeren hurtigt identificere, om faldlinen har været udsat for et fald og derfor skal tages ud af drift.

Den fleksible FL-2 faldline er fremstillet efter de højeste standarder og er designet til at give pålidelig faldbeskyttelse til dem der arbejder i højden. Den er også udstyret med en RFID-chip (HF 13,56 MHz-chip) for nem service, inspektion og aktivkontrol.

Karabinhage: Karabinhage med skruelås (23 kN) iht. EN 362 mærket med serienummer
Stigekroge: Dobbeltvirkende stigekroge med øjer (23 kN) iht. EN 362 med 60 mm åbning.
Håndvask: Tilladt op til +40°C med mildt vaskemiddel.
  • Egenskaber: CE og UKCA godkendt
  • Materiale: Polyester faldline, polyester støddæmper, stål karabinhage, aluminium stigekrog
  • Mærkning: I henhold til standard, CE, UKCA-mærket, Leverandørsymbol, produkt-id, maks. vægt, længde (Nom), længde (maks.), produktionsdato, serienummer.
  • Arbejdstemperatur: -35°C op til +50°C
  • Standard: EN 355

Filter

Vis flere filtre

Vælg det produkt du ønsker og send os en forespørgsel eller køb det via vores webshop