Kraner, kranløsninger og krantilbehør | © CERTEX Danmark A/S

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

Kranløsninger, kranwire, krantilbehør og kranoptimering


Igennem mere end 130 år har CERTEX Danmark leveret materiel til kraner i hele Europa. Vi har omfattende erfaring med levering af kranwire til Europas største producenter og brugere af kraner. Ud over kranwire så designer og fremstiller vi også kranløsninger til vores kunder, hvor du vil drage fordel af vores tekniske viden og ikke mindst vores erfaring med at løse komplekse og vanskelige opgaver på en meget enkel og logisk måde.

Vores kranløsninger består af originale dele af højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Hos CERTEX Danmark tilbyder vi også kranoptimering og lovpligtig kranservice på alle typer kraner. 

CERTEX Danmark er medlem af Kranbranchen, som er branche foreningen for danske kranfabrikanter og virksomheder, der rådgiver omkring løftetilbehør.


Vi finder den helt rigtige kranløsning til dig


Med CERTEX Danmark får du:

 • Professionel rådgivning
  Hos CERTEX Danmark A/S rådgiver og hjælper vi dig med at finde frem til den helt rigtige kranløsning for din virksomhed, uanset om det er en standard- eller specialløsning.
   
 • Skræddersyede løsninger
  Fra idé til færdigt produkt! I vores in-house Solution Center har vi mere end 35 års erfaring med at tegne, konstruere og montere kundetilpassede kranløsninger.
   
 • Service og inspektion
  Med en serviceaftale er du sikker på at din kran bliver rettidigt efterset. Vi henvender os hvert år, når tiden er inde, så din kran altid opfylder myndighedernes krav.


Vi har den kran du har brug for!


CERTEX Danmark A/S kan levere og skræddersy den krantype du har brug for til din virksomhed.

Krantyper og tilbehør til kraner:


  Kontakt vores kranspecialister


Send en besked eller forespørgsel til vores kranspecialister, så vender de retur hurtigst muligt.


CERTEX-GH kraner

Vi har etableret et strategisk samarbejde med GH Cranes - verdens 3. største producent af travers- og portalkraner.

Stålwire og løfteudstyr til kranbranchen

CERTEX Danmark tilbyder et stort udvalg af stålwire og løfteudstyr til kranbranchen.

Lovpligtig kranservice

CERTEX Danmark udfører lovpligtig kranservice på alle typer kraner, så du kan opretholde sikkerheden på din arbejdsplads.