Kort - Lifting Solutions Group

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

CERTEX Danmark A/S er en del af den internationale Lifting Solutions gruppeLevering af sikre løft

Lifting Solutions er en global aktør med speciale i løfteudstyr, stålwire og relaterede services. Lifting Solutions gruppen er ejet af Axel Johnson International og består af en gruppe virksomheder der servicerer både lokale og globale kunder i forskellige markeder som f.eks. industrien, vedvarende energi, byggesektoren, transport, havne og offshore, olie og gas. Nedenfor kan du se et overblik over vores afdelinger fordelt på 20 lande.

Vores Lifting Solutions-virksomheder er europæiske markedsledere og eksperter inden for industrel løft.

  • 20 lande
  • 22 virksomheder
  • 100+ lokationer
  • €350 millioner i omsætning
  • 1450 ansatte

Lifting Solutions Gruppen er en del af Axel Johnson International
 


Gruppens vision, mission og kerneværdierVision

At være den foretrukne leverandør af løsninger til løft, og at sætte standarden for en mere bæredygtig fremtid.


Mission

Kundetilfredshed
Vi er betroet af vores kunder for vores knowhow, pålidelighed og kvalitet, som bidrager til sikre, bæredygtige og effektive arbejdsmiljøer over hele verden.

Foretrukne partner
Vores succes afhænger af vores evne til at samarbejde med producenter, der deler vores værdier og passion for innovation.

Global og lokal
Vi forstår vigtigheden af at være tæt på vores kunder og kombinere fordelene ved fleksibelt, lokalt entreprenørskab, med styrken af en international koncern.

Profitabel vækst
Vi sikrer vækst og innovation gennem mennesker med passion i en læringsorganisation, og vi søger aktivt ligesindede virksomheder, der gerne vil være med i vores gruppe.


Kerneværdier

Vores kerneværdier binder os sammen og adskiller os fra andre markedsaktører. De er tydelige i al hvad vi gør, og de er en vigtig vejledning for alle vores virksomheder og mennesker.

Fremsynet
Vi står for bæredygtig forandring. Vi foretrækker langsigtede forpligtelser med det formål at blive i et servicerende marked.

Få tingene til at ske
Vi har en passion for forretning; vi udfordrer, vi tager initiativet, og vi påtager os ansvaret for at levere det, vi lover.

At være god at arbejde sammen med
Fordi folk betyder noget, relationer betyder noget, respekt betyder noget.

 


Lifting KnowHow 

Vores Lifting KnowHow er baseret på mange års erfaring sammen med en bred vifte af kvalitetsprodukter, uddannelse, eftersyn, service og support. Lær mere om vores Lifting KnowHow.

Om CERTEX Danmark A/S

CERTEX Danmark A/S din pålidelige partner og leverandør af stålwire, løfteapplikationer og relaterede services. Vi er eksperter i standard løsninger og specialløsninger både over og under krankrogen.