Vores viden om løft

Løft sikkert og undgå arbejdsulykker

Vores viden omkring løft er baseret på mange års erfaring sammen med en bred vifte af kvalitetsprodukter, uddannelse, eftersyn, service og support. Vores medarbejdere bliver løbende uddannede for at imødekomme kundernes behov. Vi har også tekniske eksperter, der kan komme med løsninger, når dine løftebehov er unikke. Vores virksomhedskultur kendetegnes af viden om løft. Man kan sige, at det er virksomhedens rygrad og vores fælles ambition, at vores viden skal give en mere sikker løftearbejdsplads med nul ulykker i forbindelse med løft. Vi kalder det The Lifting KnowHow.

Lifting KnowHow er vores stræben for at mindske antallet af uheld i forbindelse med udførelsen af en løfteopgave. Vi har i flere år leveret innovative løsninger på vores kunders løfteudfordringer, hvilket har givet os en omfattende ekspertise og erfaring.

Vi værdsætter vores ansattes evner og færdigheder og er stolte af at udvikle dem til, at leve op til de højest mulige standarder. Vi benytter vores know-how omkring løft til at give kunden den bedst mulige service og tekniske support. Ligeledes deler vi gerne ud af vores know-how omkring løft hver gang vi bliver kontaktet omkring et nyt løft, uanset om du ønsker rådgivning omkring valg af produkter og udstyr, hjælp til udførelse af selve løftet eller recertificering af jeres udstyr. 

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Det betyder Lifting KnowHow

Vi vil gerne være med til at sikre et trygt og sikkert arbejdsmiljø for de mange mennesker der arbejder med løft - både i større og mindre grad. Det er derfor vigtigt for os, at de virksomheder vi arbejder sammen med, kender til og informeres om de fordele eller ulemper der kan være for dem, ved at vælge en type udstyr eller metode frem for en anden.

Vores Lifting KnowHow handler om:

Ekspertise er fundamental i vores arbejde med at levere skræddersyet løfteudstyr med høj kundeværdi.

Sikkerhed er afgørende for et godt arbejdsmiljø og har altid første prioritet i alle aspekter af de løfteløsninger vi leverer.

Kvalitet er altid i fokus og tilpasset til løftesituationen og opfylder kundernes behov og lokale regler.

Service er vital i vores arbejde med at give kunden værdi - vi påtager os rollen som partner for vores kunder. 

Vi udfører load test i samarbejde med eksterne partnere


Bemærk venligst dette!

Anbefalinger til dig der arbejder med løfteudstyr

Vi ønsker at dele så meget viden som muligt med vores kunder, så vi kan stå sammen om at sikre et arbejdsmiljø, hvor ulykker i forbindelse med løft ikke forekommer. Vi har derfor produceret en række film med tips og anbefalinger til dig der arbejder med løfteudstyr.

Videoerne omhandler emnerne:
Korrekt håndtering af stålwire
Korrekt brug af øjebolte
Løft med tekstile slings
Kædeslings - klasse 8,10 og 12


mail-kontakt  Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at sende os en besked, så hjælper og rådgiver vi gerne.

[hubspot]

Værd at vide

Vi deler ud af vores Lifting KnowHow indenfor forskellige emner. Se mere på siden "Værd at vide".

Lifting KnowHow videoer

Lær om alt fra korrekt brug af øjebolte til spoling af stålwire i vores Lifting KnowHow videoer.

Vores serviceydelser

Uanset om du skal have repareret en talje, udført en belastningstest eller noget helt tredje, så er CERTEX Danmark klar til at hjælpe dig!