Lifting KnowHow om løfteudstyr og kraner | © CERTEX Danmark A/S

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

Vi har den viden du har brug for


Vores viden omkring løft er baseret på mange års erfaring sammen med en bred vifte af kvalitetsprodukter, uddannelse, eftersyn, service og support. Vores medarbejdere bliver løbende uddannede for at imødekomme kundernes behov. Vi har også tekniske eksperter, der kan komme med løsninger, når dine løftebehov er unikke. Vores virksomhedskultur kendetegnes af viden om løft. Man kan sige, at det er virksomhedens rygrad og vores fælles ambition, at vores viden skal sikre en mere sikker løftearbejdsplads med nul ulykker i forbindelse med løft. Vi kalder det The Lifting KnowHow.

Lifting KnowHow er vores stræben for at mindske antallet af uheld i forbindelse med udførelsen af en løfteopgave. Vi har i flere år leveret innovative løsninger på vores kunders løfteudfordringer, hvilket har givet os en omfattende ekspertise og erfaring.

Vi værdsætter vores ansattes evner og færdigheder og er stolte af at udvikle dem til, at leve op til de højest mulige standarder. Vi benytter vores know-how omkring løft til at give kunden den bedst mulige service og tekniske support. Ligeledes deler vi gerne ud af vores know-how omkring løft hver gang vi bliver kontaktet omkring et nyt løft, uanset om du ønsker rådgivning omkring valg af produkter og udstyr, hjælp til udførelse af selve løftet eller recertificering af jeres udstyr. 

Lifting KnowHow = ekspertise, sikkerhed, kvalitet og service:

  • Ekspertise er fundamental i vores arbejde med at levere skræddersyet løfteudstyr med høj kundeværdi
  • Sikkerhed er afgørende for et godt arbejdsmiljø og har altid første prioritet i alle aspekter af de løfteløsninger vi leverer
  • Kvalitet er altid i fokus og tilpasset til løftesituationen og opfylder kundernes behov og lokale regler
  • Service er vital i vores arbejde med at give kunden værdi - vi påtager os rollen som partner for vores kunder 

Vi deler vores viden omkring løft


Vi vil gerne være med til at sikre et trygt og sikkert arbejdsmiljø for de mange mennesker der arbejder med løft - både i større og mindre grad. Derudover er det også vigtigt for os, at de virksomheder vi arbejder sammen med, kender til og informeres om de fordele eller ulemper der kan være for dem, ved at vælge en type udstyr frem for en anden.

Vi rådgiver også omkring omkostningseffektive løsninger med fokus på at minimere ressourcespild. Vi tilbyder bl.a. udlejning af certificeret løfteudstyr, så virksomheden ikke selv behøver investere deres penge samt reparation af løfteudstyr, så vi undgår at smide udstyr ud som ikke fejler noget.

Ud over vores interne salgskonsulenter og ingeniører samt eksterne montører, teknikere og rådgivere så har vi også udviklet værktøjer, der gør det nemt for dig at skaffe viden omkring løft, herunder traditionelle belastningstabeller, lommebogen Lifting KnowHow Pocket Hand-book der er udviklet sammen med LEEA (Lifting Equipment Engineers Association) samt instruktionsvideoer som du kan se her eller via vores YouTube kanal.

Vi vil også løbende publicere informationer, hvor vi deler ud af vores Lifting KnowHow indenfor forskellige emner. Se mere på siden "Værd at vide".


Værd at vide

Vi deler ud af vores Lifting KnowHow indenfor forskellige emner. Se mere på siden "Værd at vide".

Lifting KnowHow videoer

Lær om alt fra korrekt brug af øjebolte til spoling af stålwire i vores Lifting KnowHow videoer.

Vores serviceydelser

Uanset om du skal have repareret en talje, udført en belastningstest eller noget helt tredje, så er CERTEX Danmark klar til at hjælpe dig!