Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

CERTEX-GH kraner er lettere og stærkere


CERTEX-GH kraner er lettere og stærkere og når du vælger en traverskran fra CERTEX Danmark, opnår du mindre skinner og fundamenter (ved nybygning) samt større løftekapacitet på eksisterende baner (ved ombygning).

 

CERTEX-GH kraner udnytter bredden bedst muligt


CERTEX-GH kraner udnytter ikke bare pladsen bedre i højden men også langs væggene minimerer vi spildplads. Vores talje og løbekat er nemlig konstrueret til at fylde mindst muligt i bredden, så krankrogen kan arbejde tættere på væggene.

  • CERTEX-GH sikrer dig mest arbejdsrum
  • CERTEX-GH kraner har en lavere vægt
  • Mindre belastning på fundament og bygningskonstruktioner
  • CERTEX-GH kraner har en lavere vægt på selve kranen samt køreskinnerne, hvilket betyder at vægten holdes på et minimum. Dermed mindskes belastningen på fundament og bygningskonstruktioner.

     

Med en CERTEX-GH kran udnyttes pladsen bedre


Med en CERTEX-GH kran bliver din produktionshal eller dit værksted lige pludselig lidt større, da kranens konstruktion giver dig mulighed for at udnytte pladsen bedre. GH’s kraner er lette, men kan løfte meget. Vores kraner bruger mindre bærebjælker og køreskinner og dermed kan du spare både byggematerialer og plads. CERTEX-GH kraner er designet til at give så stor løftehøjde som mulig. Det har vi gjort ved at gøre taljerne mere kompakte.


Opnå maksimal hastighed i din produktion

CERTEX-GH kraner sikrer maksimal hastighed i din produktion.

Spar tid og penge med CERTEX-GH

Med en CERTEX-GH kran sparer du både penge til reservedele og tid til vedligeholdelse.

CERTEX-GH sikrer dig tilgængelige reservedele

CERTEX-GH kraner benytter i videst mulig omfang standardkomponenter. Det betyder, at reservedele let kan skaffes overalt i verden.

Kransystemer med intelligente styreenheder

CERTEX-GH kransystemer er født med intelligente styreenheder der overvåger driften og planlægger vedligeholdelse.