Vi har den viden du har brug for

CERTEX viden omkring løft er baseret på mange års erfaring sammen med en bred vifte af kvalitetsprodukter, uddannelse, eftersyn, service og support. Vores medarbejdere bliver løbende uddannede for at imødekomme kundernes behov. Vi har også tekniske eksperter, der kan komme med løsninger, når dine løftebehov er unikke.

Vores virksomhedskultur kendetegnes af viden om løft. Man kan sige, at det er virksomhedens rygrad og vores fælles ambition, at vores viden skal sikre en mere sikker løftearbejdsplads med nul ulykker i forbindelse med løft.

Vi kalder det "The Lifting KnowHow".

Lifting KnowHow  er vores stræben for at mindske antallet af uheld i forbindelse med udførelsen af en løfteopgave. Vi har i flere år leveret innovative løsninger på kundens løfteudfordringer, hvilket har givet os en omfattende ekspertise og erfaring.

Vi værdsætter vores ansattes evner og færdigheder og er stolte af at udvikle dem til, at leve op til de højest mulige standarder. Vi benytter vores know-how omkring løft til at give kunden den bedst mulige service og tekniske support. 
Ligeledes deler vi gerne ud af vores know-how omkring løft hver gang vi bliver kontaktet omkring et nyt løft, uanset om du ønsker rådgivning omkring valg af produkter og udstyr, hjælp til udførelse af selve løftet eller recertificering af jeres udstyr. 

For at gøre din hverdag lettere kan du finde information om vores know-how omkring løft gennem vores app (tilgængelig for iOS og Android) eller i vores videoer.

God fornøjelse!

EFFEKTIVE VÆRKTØJER SPREDER VIDEN
For at bidrage til øget sikkerhed i det daglige løfte-arbejde, har vi udviklet værktøjer, der gør det nemt for dig at skaffe dig viden om løft.

  • • Traditionelle belastningstabeller
  • • App’en Lifting KnowHow til iOS og Androidenheder
  • • Lommehåndbogen Lifting KnowHow Pocket Hand-book er udviklet sammen med LEEA ( Lifting Equipment Engineers Association)
  • • Instruktionsvideoer om løft på vores You-Tube-kanal

Kontakt dit nærmeste CERTEX kontor for mere information.