Starcon indstøbningsdele til betonindustrien | © CERTEX Danmark A/S

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

STARCON transport- og befæstigelsessystemer


CERTEX er en af de førende leverandører af transportankre til betonindustrien, når det handler om løft, transport og befæstigelse i betonrør, betonelementer m.m. Vi har mere end 40 års erfaring i udvikling, produktion og aktiviteter direkte relateret til løfte- og håndteringssystemer til betonindustrien. Vores produkter omfatter Starcon anker systemer (som består af Starcon løfteøjer, Starcon ankre og Starcon formere), gevindanker systemer samt sprede-anker system.

STARCON er et internationalt anerkendt brand indenfor levering af løftesystemer til færdigstøbte elementer og betonrør. Vi leverer løftesystemer i hele verden. STARCON omfatter hele spektret af løftesystemer sammen med fuld garanteret teknisk back up service.


STARCON produkt udvalg


CERTEX har et bredt udvalg af produkter til konstruktions-, bygge- og kranvirksomheder. Med vores lange erfaring i branchen kan vi hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr, både hvad angår funktionalitet og økonomisk levetid. I vores sortiment af produkter og tjenester til byggebranchen vil du finde et komplet sortiment af stålwire, løfteudstyr, krankroge, rundsling, faldsikring, uddannelse og inspektion. Vores produkter er af højeste kvalitet og fra anerkendte leverandører med mange års erfaring.

Nedenfor kan du se et udpluk af vores Starcon produkter.


Kontakt vores STARCON team


Send en besked eller forespørgsel til vores STARCON team, så vender de retur hurtigst muligt.