Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Vantskruer

Vantskruer bruges til stramning af stålwire, tovværk, kabler og lignende, som skal strammes i lige retning. De anvendes især i brancher som byggebranchen, vind- og energisektoren, maskinindustrien, og til brug i havne og i offshore branchen tilbyder vi en rustfri vantskrue. De kan også bruges til løft, når de er stemplet med unikt ID nr. CE mærke og når der foreligger gyldigt certifikat hos brugeren.

Der findes forskellige typer vantskruer, men fælles for dem alle er, at de har en lukket krop, modsat bardunstrammere, som har åben krop. Den mest brugte vantskrue model er den med gaffel i begge ender (gaffel/gaffel), men vi tilbyder også modeller med gaffel i den ene ende, og øje i den anden (gaffel/øje) og med øjer i begge ender (øje/øje). Derudover har vi en rustfri vantskrue, i en model med gaffel i den ene ende og terminal i den anden (gaffel/terminal). Vi tilbyder selvfølgelig også en galvaniseret vantskrue!
  

Sådan fungerer vantskruer

En vantskrue må ikke længde justeres når den er under belastning ved løft! For at undgå usymmetrisk belastning af vantskruerne, anbefales det, at belastningen fordeles over mest muligt af boltens længde. Hvis dette ikke er muligt, bør man sørge for at punktbelastninger centreres midt på bolten, f.eks. ved at benytte afstandsstykker.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter