Erfaring

CERTEX har stor erfaring i at levere løfteudstyr og stålwire til underholdningsindustrien. Vores produkter anvendes i flere af landets største teatre, operahuse og scener. Vores produkter er ikke kun kendt i Danmark, men også i resten af ​​Europa. CERTEX har flere gange været involveret i Eurovision Song Contest.

For at opfylde behovene i underholdningsindustrien, har vi udviklet en helt unik serie; Blackline, hvis du mangler noget eller har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

Blackline. Det væsentligste kendetegn ved Blackline er, at alle produkter er i en mat sort udgave for dem at være så "usynlig" som muligt.

Vores medarbejdere har lang erfaring fra branchen og har ekspertise, der kan hjælpe dig med at finde en sikker løsning til alle typer af løft.

Produkt palette

CERTEX tilbyder kunderne i underholdningsindustrien produkter i Blackline serien. Karakteristisk for disse produkter er, at alle af dem er i en mat sort design for at være så diskret som muligt. Søg i vores fulde produktprogram, hvis du mangler noget eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Service

Bruger du korrekt løfteudstyr? Hvornår har du sidst fået dit løfteudstyr kontrolleret? CERTEX's medarbejdere besidder omfattende viden om alt relateret til løft og stålwirer. Når du køber løfteudstyr hos os, hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning til dine behov. Vi har også en bred vifte af services, inspektioner, uddannelse mv.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål vedrørende underholdningsindustrien.