Bygge og anlægsarbejder | © CERTEX Danmark A/S

Produkt udvalg

CERTEX har et bredt udvalg af produkter til konstruktions-, bygge- og kranvirksomheder. Med vores lange erfaring i branchen kan vi hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr, både hvad angår funktionalitet og økonomisk levetid.

I vores sortiment af produkter og tjenester til byggebranchen vil du finde et komplet sortiment af stålwire, løfteudstyr, krankroge, rundsling, faldsikring, uddannelse og inspektion. Vores produkter er af højeste kvalitet og fra anerkendte leverandører med mange års erfaring.

STARCON - transport- og befæstigelsessystemer

CERTEX er en af de førende leverandører af indstøbningsdele til betonindustrien, når det handler om løft, transport og befæstigelse i betonrør, betonelementer m.m. Vi har mere end 40 års erfaring i udvikling, produktion og aktiviteter direkte relateret til løfte- og håndteringssystemer til betonindustrien.

STARCON er et internationalt anerkendt brand indenfor levering af løftesystemer til færdigstøbte elementer og betonrør. Vi leverer løftesystemer i hele verden. STARCON omfatter hele spektret af løftesystemer sammen med fuld garanteret teknisk back up service.

Erfaring

Med knap 130 års erfaring er CERTEX en af ​​Europas førende leverandører af stålwire, løfteudstyr til byggebranchen.

Hvad enten det handler om levering af stålwire til kraner, løfteudstyr, uddannelse eller inspektion har CERTEX ekspertise og erfaring med at tilbyde den bedste løsning baseret på din virksomheds specifikke behov.

CERTEX er i øjeblikket repræsenteret mere end 40 forskellige steder rundt omkring i Europa, hvilket betyder, at vi er i stand til at tilbyde personlig service i nærheden af ​​dig. Vi er også i stand til at designe tilpassede løsninger til at strømline din virksomhed, samt levere en komplet løsning til sikker løft.

Vores sælgere, teknikere og produktionsfolk har ekspertisen i at levere den bedste løsning til din byggeplads. Ved at levere løsninger af høj kvalitet, kan vi hjælpe dig med at nedsætte dine samlede omkostninger ved at reducere nedetiden og øge produkternes levetid. 

Komplette løsninger

Hos CERTEX lægger vi stor vægt på vores Lifting knowhow, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vores kunder komplette løsninger til dine løfte- og lasteopgaver. Vi tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester, som supplerer og styrker hinanden, for at gøre dit liv lidt lettere.

Produkt palette

CERTEX tilbyder en bred vifte af stålwire, løfteudstyr og faldsikring beregnet til byggeindustrien.
Se hele vores produktudvalg, hvis du mangler noget eller har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

Service tilbud

CERTEX tilbyder byggebranchen tjenester såsom inspektion, uddannelse og vedligeholdelse.

Kontakt os for rådgivning angående det rette udstyr til din opgave.