Bygge og anlægsarbejder | © CERTEX Danmark A/S

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

Løfteudstyr til konstruktions-, bygge- og kranvirksomheder


CERTEX Danmark A/S har et bredt udvalg af produkter til konstruktions-, bygge- og kranvirksomheder. Med vores mangeårige erfaring i branchen kan vi hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr, både hvad angår funktionalitet og økonomisk levetid.

Hos CERTEX Danmark A/S lægger vi stor vægt på vores Lifting knowhow, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vores kunder komplette løsninger til dine løfte- og lasteopgaver. Vi tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester, som supplerer og styrker hinanden, for at gøre dit liv lidt lettere.


Produkter og serviceydelser til byggebranchen


  • Stort udvalg af stålwire
  • Løfteudstyr, krankroge og rundsling
  • Faldsikringsudstyr
  • Vedligehold og reparationer af løfteudstyr
  • Inspektion og certificering
  • Komplette, skræddersyede løfteløsninger
  • Professionel rådgivning
  • Omfattende portefølje af løfteudstyr til udlejning


STARCON ankersystem til betonindustrien


CERTEX Danmark A/S er en af de førende leverandører af indstøbningsdele til betonindustrien, når det handler om løft, transport og befæstigelse i betonrør, betonelementer m.m. Vi har mere end 40 års erfaring i udvikling, produktion og aktiviteter direkte relateret til løfte- og håndteringssystemer til betonindustrien.

STARCON er et internationalt anerkendt brand indenfor levering af løftesystemer til færdigstøbte elementer og betonrør. Vi leverer løftesystemer i hele verden. STARCON omfatter hele spektret af løftesystemer sammen med fuld garanteret teknisk back up service.


Den bedste løsning til din byggeplads


Med mere end 130 års erfaring er CERTEX Danmark A/S en af ​​Europas førende leverandører af stålwire, løfteudstyr til byggebranchen.
Hvad enten det handler om levering af stålwire til kraner, løfteudstyr, uddannelse eller inspektion har CERTEX Danmark A/S ekspertise og erfaring med at tilbyde den bedste løsning baseret på din virksomheds specifikke behov.

Vi er også i stand til at designe tilpassede løsninger til at strømline din virksomhed, samt levere en komplet løsning til sikker løft. Ved at levere løsninger af høj kvalitet, kan vi hjælpe dig med at nedsætte dine samlede omkostninger ved at reducere nedetiden og øge produkternes levetid. 


 


Løfteudstyr til byggeindustrien

CERTEX tilbyder en bred vifte af stålwire, løfteudstyr og faldsikring beregnet til byggeindustrien.

Service tilbud

Vi tilbyder byggebranchen tjenester såsom inspektion, uddannelse og vedligeholdelse. Kontakt os med din forespørgsel.