Forebyggende vedligeholdelse af kraner | © CERTEX Danmark A/S

– effektiv online styring af dit løftegrej 

Når du indgår en serviceaftale omkring det årlige lovpligtige eftersyn af kraner og løftegrej med CERTEX tilbydes du som kunde adgang til dine rapporter via et login til vores online service database, CertMax+.

CertMax+ er et revolutionerende softwaresystem, som anvendes til at styre certificeringer af løftegrej fuldstændigt. Brugere kan genskabe rapporter og certifikater i realtime fra hvilket som helst sted, da systemet er tilgængeligt via internettet, hvilket fjerner behovet for dyre papir- baserede systemer og forhindrer potentielle fejl.

Systemet gør det nemmere at styre inspektion og certificering af løftegrej. Det reducerer omkostningerne væsentligt og sørger for, at sikkerheden altid opretholdes, så brugeren kan fokusere på sine hovedaktiviteter. CertMax+ gør det muligt at bruge radiofrekvens- identifikation (RFID) til at identificere og overvåge sit udstyr.

CertMax+ er markedets mest komplette og sikre service-database som anvendes hos CERTEX internationalt til registrering af bl.a. eftersyns rapporter i forbindelse med det årlige lovpligtige eftersyn af løfteudstyr.

Log på CertMax+