Produktregistrering i Certmax | © CERTEX Danmark A/S

Effektiv online styring af dit løftegrej

Når du indgår en serviceaftale omkring det årlige lovpligtige eftersyn af kraner og løftegrej med CERTEX Danmark tilbydes du som kunde adgang til dine rapporter via et login til vores online service database, CertMax+.

CertMax+ er et sikkert og revolutionerende softwaresystem, som anvendes af CERTEX Danmark til at styre certificeringer af løftegrej. Som bruger kan du genskabe rapporter og certifikater i realtime fra hvilket som helst sted, da systemet er tilgængeligt via internettet, hvilket fjerner behovet for dyre papir- baserede systemer og forhindrer potentielle fejl.
 

Sådan virker CertMax+

 • Dit løftegrej forsynes med en radiofrekvensindikator (RFID-chip) eller unikt serienummer
 • RFID-chippen identificerer det enkelte produkt
 • Når RFID-chippen scannes med en RFID-læser, indentificeres løftegrejet i databasen og giver dig alle relevante oplysninger på din pc, smartphone eller tablet.
 • Alle informationer lagres i vores centrale database.
   

Det får du med CertMax+

At registrere serviceeftersynet i CertMax+ databasen lønner sig i sparede reparationer samt i sparet tidsforbrug, hvor selve registreringsopgaven minimeres. Anvender du CertMax+, er du til enhver tid klar til den årlige audit, på den tid det tager dig at klikke på ”print”. CertMax+ gør det muligt at bruge radiofrekvens- identifikation (RFID) til at identificere og overvåge sit udstyr.

CertMax+ er markedets mest komplette og sikre service-database som anvendes hos CERTEX internationalt til registrering af bl.a. eftersyns rapporter i forbindelse med det årlige lovpligtige eftersyn af løfteudstyr.

Med CertMax+ får du:

 • Online service database
 • Fuldt overblik over alt dit løfteudstyr
 • RFID-mærket løfteudstyr
 • Online adgang til inspektionsrapporter, testcertifikater og evt. oplysninger om sikker anvendelse via pc, tablet og smartphone
 • Gratis når du har en serviceaftale med os


Log på CertMax+

 

CertMax - certifikater omgående

Vi tilbyder et online arkiv system, hvorfra du selv kan se og udskrive dine certifikater fra en webside med eget login og password. Det er en løsning der er både nem, billig og overskuelig. Du kan som kunde hos CERTEX Danmark ligeledes se, hvornår dit hejse- og løfteudstyr skal have foretaget et lovpligtigt kontroleftersyn og recertificering. Vi glæder os til at byde dig velkommen i CertMax - du skal blot kontakte vores salgsafdeling på telefon eller mail for at høre nærmere om dine muligheder for at blive en del af CertMax.
 
Log på CertMax CERTEX Danmark A/S

Log på CertMax CERTEX Peter Harbo A/S