CERTEX Gruppen

CERTEX Danmark A/S hører under den internationale Certex Gruppe, du kan se vores søsterselskaber her.

Vi er placeret i store dele af Europa.

CERTEX tilbyder produkter og tjenester i hele Europa og er i øjeblikket aktiv i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Estland, Letland, Litauen, Rusland, Belgien, Holland og Spanien. I hvert land er der et lokalt netværk af servicecentre og service biler med adgang til en stor mængde af ekspertise og erfaring, der gavner vores kunder.
For at kunne tilbyde en omfattende service i Danmark, har vi salgskontorer i Vojens, Hvidovre og Aalborg.

Vi indgår i en større koncern

CERTEX Danmark A/S hører under AxLoad

"Hver dag, verden over, anvendes AxLoads produkter og løsninger – i havne, på flyvepladser, på fartøjer, på veje, på offshore-plattormer og i forskellige industrielle sammenhænge for at garantere et sikkert og effektivt arbejdsmiljø."

AxLoad er del af Axel Johnson International.

"Axel Johnson Internationals historie strækker sig over to århundreder. Grunden til nutidens markedsføring og distributionsvirksomhed fandtes allerede i den virksomhed som Axel Johnson & Co grundlagde i 1873. Gennem årene er nye virksomhedsområder kommet til og gamle er blevet nedlagt. Dette er naturligt i et stadigt foranderligt miljø. Verden forandres meget hurtigt, og det samme gælder for Axel Johnson International. Vores nøglemarkeder er de nordiske regioner og Europa, vores hovedprodukter kommer fra nogle af verdens stærkeste varemærker, vi har en ledende position i de fleste segmenter og nicher hvor vi er aktive. Kort sagt, vi har forandret en heterogen og geografisk spredt gruppe til en effektiv og fokuseret gruppe af kernevirksomheder."

Axel Johnson International indgår i familieforetagenet Axel Johnson AB sammen med Axstores, Martin&Servera (70%) samt delvist ejede og børsnoterede Axfood (ca 50%) og Mekonomen (26%). Alle ejes de af Antonia Ax:son Johnson sammen med familien. Totalt omsætter de i Axel Johnson for cirka 71 miliarder kroner og har omkring 22.000 ansatte (2013).

Vi er der hvor du er!

For os hos CERTEX er det vigtigt at være nærværende og tæt på vores kunder. Vores lokale kontor er specialister i det lokale marked og produkter på det lokale lager, og spidskompetensen i hvert område er tilpasset for at dække de specifikke behov som hvert lokalt marked har. Vores Lifting KnowHow, vores produkter og tjenester er her for dig, uanset om du er i Danmark!

Axload City